i'm loving it

Igår på dagen blev det bad i Graneberg o' på kvällen blev det utgång! Vi var massa folk hemma hos Sara och förfestade, och sen drog vi vidare till BJ. Sjukt mycet folk var det för att vara en onsdag. Och kul hade jag också såklart som vanligt med girlsen.

Ratatta

Igår så var jag i länna med tjejerna & grabbarna och tog mitt första dopp för i år! Det var sjukt skönt faktist, mycket varmare än jag hade väntat mig.. Sen senare på kvällen åkte vi alla till Graneberg o' där blev det ett natt dopp för mig & freddan, ingen annan ville bada, men inte är man badkruka här inte! Nu ligger jag i sängen med min finaste älskling o' ska strax sätta på en film!

Imorgon ska det bli varmare än det var idag, så imogon blir det bad med världens finaste vänner! Här kommer några bilder från igår!





semester

Gud så skönt det är att jag har semester nu, det är sjukt fint väder idag också! Sitter och väntar på att mina sömntutor till tjejer ska vakna, japp dom sover minsann alla 3 fortfarande. Men nu ska jag väcka dom och hitta på nått kul, kanske åka o' bada om det inte är för kallt för det?

lillan.

Okej shit har lite små pannik! Sitter på facebook och ser att min pappas ex fru addade mig på facebook, så jag accepterar såklart och går in och kollar på hennes bilder, (har en lillasyster på pappas sida) som jag inte träffat sen papaps begravning som var för över 3 år sen, och då var hon typ 3 år! Asså blir så jävla ledsen :( ..

Jag tycker dessutom att hon är fruktansvärt lik mig när jag var liten. Och så tycker jag att hon är överdrivet lik min halv bror som är 1 år ygnre än mig.. Usch, sitter här och tårarna rinner nu faktist, hon är så söt :/ Min lilla plutt har blivit super stor. Ser verkligen pappa i henne också, det är fint det! Skulle så himla gärna vilja träffa henne, lillan!

Såhär ser hon ut nu. Sötast!!






nice to nice to know you, lets do it again

Hade en underbar midsommarafton igår! Dagen började med att jag o' baby gick till hans pappa på middag och massa mys med cider & femkamp. Sen gick jag, rasmus, jesper, felix o' tanmoy vidare till Årsta där vi var hos Rasmus bror & yannas kompisar, spelade spel o' fortsatte festandet! Sen gick jag, rasmus & tanmoy vidare till framfickan och mötte upp mina bästa tjejer! :) Blev en ganska tidig kväll för mig & min älskling, men det var skönt det också. Hoho..

Just nu ligger jag hengi (hennes blogg) hemma hos trollet shiva och ligger med varsinna bärbara datorer. Vi var och köpte godaste middagen, potatissallad med vitlöksbröd & grillad kyckling, mums va gott det var! Vi skulle gå ut ikväll egetnligen, men vi kände inte att vi hade tillräckligt med energi för det, så vi skippar det och ska snart mysa och kolla på någon bra film. Hörs när vi hörs.


Hi tomato, what you doing?!


Svar på frågestunden.

Shit haha, det var inte många som ville veta nått om mitt intressanta liv, men ni fick svar på dom få frågorna som ställdes iallfall! Nu vet jag att frågestunder inte är någon höjdare på min blogg.

Postat av: shad

hur länge har du o rasmus varit tsm?
var ni förlovade??

Svar: Vi har varit tillsammans 4 år o' två månader med 2 uppehåll! Nej, vi har aldrig varit förlovade!

Postat av: d

är du kristen, muslim, ateist? när vill du gifta dig, vill du gifta dig? skulle inte ni till thailand snart+

Svar: Jag är ingenting typ, jag vill gifta mig om 5-6 år :) .. Joo, åker om exakt 2 veckor idag! :D

Postat av: Hanna

Om hur många år vill ha barn?
Hur mycket i månaden lägger du ut på kläder ?

Svar: Om typ 2-3 år vill jag ha barn. Ojj svårt att säga men lägger nog 3000/3500 kr i månaden.

Postat av:

varför gör du alltid samma min på alla bilder, skulle vart finare om du slappna av mer

Svar: För jag tycker att jag är AS fin när jag gör den minen, hoohoho!

Postat av: L

Vad jobbar du med?
Hur många läsare har du per dag?
Vilka andra bloggar läser du?
:)

Svar: Jag kan tyvärr fortfarande inte säga vad jag jobbar med, men är delägare i ett företag! Har typ mellan 70-80 besökare om dagen, det har dock minskat nu jätte mycket, kan bero på att jag är sämst på att uppdatera! Jag läser typ aldrig bloggar längre, hinner typ inte? Men när jag väl tar mig den tiden så läser jag kissies, dessies, paows, jessica lauren & mina vänner bloggar!

Postat av: L

Hur är uppsala som stad, jämfört med stockholm?:)

Svar: Ojj, svårt att svara på, är nästan aldrig i sthlm tycker inte om att vara där faktist, det är alldeles för stort för min smak, älskar uppsala för att det är relativt litet o' man kan ta sig till ställen som ligger på andra sidan stan på 30 min!



Frågestund

Nu kör vi på en:

fredag o' lördag.

Nu har det ett par dagar sen jag kikade in här juuee.. I fredags så drack jag som sagt med Vanessa o' Agnes hemma hos mig, det var en rolig och spårad kväll vill jag lova.. Super kul hade jag med två fina tjejer! :)

I lördags så kom ju tjejerna hem från Turkiet, så träffade dom direkt när dom kom hem, kan ni bara tänka er hur mycket vi hade att prata om?! Fick massa fina pressenter också, en väska, en plånbok, en parfym & massa strumpor, tack igen älskade! ♥ Här får ni en massa bilder från i fredags.











helg

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen, för ikväll väntas det dricka! Me like me like. Man måste ta vara på sina helger, tjoho!


yeeeeeeeey

Och så var det bara 1 dag kvar tills min älskling kommer hem!!!! Wihooooo .. Som jag saknat dig bästis!


Snart, snart snart kommer du hem!! Vad skulle jag ta mig till utan dig?! Du är mitt allt, min finaste! Jag älskar dig, bästa vänner föralltid, det lovar jag dig. Ingen kommer någonsin ha en sån plats i mitt hjärta som du har. Åååååh, är så glad! Min finaste ängel.


never say never

Blev en spontan utgång igår med bästa hareg, fy satan va kul jag hade! Det var as mycket folk på BJ trots att det bara var onsdag, så det blev verkligen en lyckad utgång, tack för en super kväll hareg! Jag lovar att spontana utgångar blir oftast roligast..

Jag har skaffat hårförlägning också, det var på tiden jaisan..



My love

Jag älskar att veta att du är min, jag kan nästan bli lite töntig ibland när jag tänker på att du faktist är min pojkvän, det lixom pirrar till i magen på mig! Jag älskar dig för den du är & jag vet att du älskar mig för den jag är. Du är min själsfrände, min solstråle! I will love you til the end.


Jag uppskattar varenda liten sak du gör för mig.
Jag älskar dig.


true

when life gives you a hundred reasons to cry show life that you have a thousand reasons to smile.



Förresten, är typ svarthårig?! Hej hopp pilisnopp


det är inte lätt utan dig inte.

Nu är jag hemma igen, sitter med hårfärgen i håret! Mitt hår kommer typ gå av snart så mycket som jag färgat det på senaste tiden! Fast det har redan gått av fett mycket hår, PANNIK?! Aja, vill man va fin får man lida pin..

Nu har det snart gått 4 dagar utan min bästa vän, det gör fan ont att vara utan dig! Vi har nästan aldrig varit ifrån varandra såhär länge :( .. Vill att du ska komma hem till mig så jag kan pussa och krama sönder dig nu nu nu min ängel! Jag kanske låter fett barnslig, men det är bara precis så jag känner. Tror aldrig att någon kommer komma i närheten av den vänskapen jag o' sara har faktist. Mitt hjärta!! ♥


love me for who I am

Efter jobbet så gick jag till gränby c och köpte lite pressenter till Isa, vet inte varför.. Ville väl bara vara en snäll syster hihi, köpte 2 tröjor och en byxdress. Hon blev överlycklig, jag älskar att göra andra människor glada! Det är typ det bästa jag vet! :)



Asså det är helt cp sjukt hur mycket mitt hår blekt av solen, såhär mörkt tänker jag färga igen, trivs som sagt bäst i det! Så nu drar jag till Willys och köper mörk hårfärg, PUSS!


nothing is the same without you

Har varit på stan idag med Ralle, shoppade lite sådär.. Så var vi förbi hans pappa ett tag också! Och nu sitter vi hemma igen, och jag tänker faktist sätta igång med mitt one tree hill igen, perfekt en kväll som denna! Önska mig bara lycka till, får inte fastna vid oth som jag alltid brukar göra!

söndag

Nu har bästis åkt till turkiet.. :/ Fyfan va jag saknar henne redan helt sjukt! Igår hade jag iallafall en mysig dag med min bästa svägerska, tvillingarna Karolina o' Charlotta, vi satt på Charlottas balkong och drack vin och pratade och hade det allmänt mysigt! :)
sliten tjej utan smink, men vafan då.. Naturligt är finast! Nu ska jag laga mat, hörs sen :*

Fredag

Hade en bra men stressig dag igår, hjälpte bästis att fixa massa inför hennes resa imorgon, hon åker till Turkiet i en hel vecka, hur ska jag klaga mig utan henne? Buhu :( .. Men men, på lunchen ska jag iallafall på ännu ett ärende med Sara, lite läskigt kanske?!

Slänger upp en bild på vad jag hade på mig igår också! (:



Har fastnat för lång-klänningar?! Hahah, det är så himla fint tycker jag.


Livet är bra! (:


23:27

Vaknade rätt sent idag, men det gör inget för det var inte strålande sol så man får ingen ångest att man har missat något.. Åkte till stan och mötte Beccan på en fika, sen kom sara också.. Satt där i flera timmar och babblade på om verkligen allt möjligt! Sen åkte jag o' bästis på massa ärenden! Och nu sitter jag hemma och ska strax ner och möte Sep på en cigg, sen blire duschen o' sängen direkt efter det..

min kärlek



Vad vore jag utan dig mitt hjärta? Du betyder allt för mig, min fina diamant!♥


älska vädret!!!

Sitter på jobbet o' jobbar till kl åtta idag, lite tråkigt att jobba när det är cp fint väder faktist!! Men men, man får väl göra nått kul efter jobbet istället! :) .. Och så är jag ju ledig imorgon, as skönt. Laters peeps!


Det finns ingen som dig! ♥

Bildbomb!

Här kommer massa fler bilder från i Onsdags! :)

update

Ojj ojj, vet inte ens vart jag ska börja, kan inte ens skriva ner allt jag har gjort som senaste dagarna, för då blir det en bok typ! Men hur som helst tänkte inte skriva så mycket, bara lägga upp lite bilder från min bästis student!
Har flera bilder från kvällen på min kamera som kommer upp sen! :) Hörs senare, PUSS!

RSS 2.0