Impossible

Har haft en bra helg, i fredags gjorde jag verkligen ingeting, det var jag och desperete mot världen vill jag lova. Och i lördags började kvällen hos Vanessa på förfest, hon hade fyllt år, grattis igen Nessan ♥

Blev saluhallen, och det var kul, fast gillar Bj bättre faktist. Kvällen slutade med att T och hengi hämtade upp mig & nessan i stan, vi åkte och köpte med oss mat på donken och sen hem till mig, satt uppe och pratade ett tag innan jag gick och la mig och tok-deckade i sängen, vaknade upp bredvid hengisen, mys! Igår var jag o' hjärtat på bio och såg sista delen av Harry Potter, den var grym!


shopping

Gick ner på stan på lunchen och shoppade lite, fick med mig 3 tröjor, en klänning, en hudkräm & en mascara.. Skönt med lite nytt i garderoben, love it! Slutar jobba strax vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men blir nog en lugn kväll för imorgon blir det utgång! Hörs då.
Den här fina morgonrocken köpte jag i Thailand, jag bara ääälskar den, har på mig den typ hela tiden när jag är hemma! Mamma fick också en sån, fast en ljus blå :) .. Den är sjukt skön. Ser tydligen ut som en liten geisha när jag har på mig denna enligt sara, thihi.

Love


blablabla

Sitter hemma hos familjen Ghofran, med freddan & sara. Ska strax ut på den dagliga powe-walken. Sen ska jag hem och laga pannkakor, med nutella, om ni inte har smakat det så måste ni göra det, de är cp gott! babbel babbel, blääää vilket tråkigt inlägg, kände bara för att uppdatera!
Ojojoj, här gick det vilt till..

RSS 2.0