ännu mer shopping.

Har varit på stan med Tarzan, shoppade lite mera, två par byxor & en skjorta fick jag med mig hem.. Nu sitter jag på jobbet och ska fixa en grejj lite snabbt och sen åka hem, först förbi ica och köpa lite saker. Hörs senare.
Dom här bjuder jag på!

snart så.

Snart sätter träningen igång på allvar för mig igen, har inte tränat på över 2 veckor nu, och måste säga att jag saknar träningen jävligt mycket! Så på måndag smäller det igen, nya matvanor och så är det bara full fart med träningen som gäller, 4 kilo SKA tappas innan juni!

lillan

• there is something special about you

30/3

Nej jag har inte glömt bort att jag har en blogg, har bara inte haft tid att blogga idag, har varit med syster o' hennes pojkvän hela dagen, nu är jag hemma och ska kolla på några avsnitt av one tree hill som vanligt, men först läsa lite bloggar, har inte gjort det nu på typ 2-3 dagar?!?!

i'm lucky.

Kom precis hem, har varit och jobbat.. Handlade med mig lite god-saker på vägen hem till mig och baby, ska hoppa in i duschen nu och sen kolla på desperata hemmafruar o' efter det blir det bb.. Sen blir det nog några avsnitt av one tree hill också eftersom att jag är ledig imorgon & kan vara vaken hur länge som helst.
Jag fick precis veta världens roligaste nyhet också!! ÅÅÅÅH FYFAN VA GLAD MAN KAN VARA!! Helt sjukt, jag är så så så stolt!!!!!!!! :D

jag håller mitt ord

everything happens for a reason..

bästa vän, föralltid.

Det finns en person i denna världen som alltid förstår mig, som alltid stöttar mig & som alltid vill mitt bästa, det är du sara, du är min bästa vän .. Du o' jag har känt varandra i 14 år helt jävla sjukt kan inte fatta att vi har känt varandra mer än halva våra liv. Du är iallfall den personen som alltid har ställt upp för mig o' alltid funnits vid min sida no matter what, och jag hoppas att du vet att jag gör allt för dig, allt för att du ska må bra. Vi kan tjaffsa, vi kan vara tjuriga mot varandra o' vi kan disskutera saker och ting i timmar, men man kan aldrig vara arg på dig. Vi kan göra allt det där utan att bli osams, för det har vi bevisat i 14 år nu, att våran vänskap är så stark att verkligen INGENTING kan förstöra den. Det finns nog ingen som förstår mig så som du gör. Behöver aldrig säga om jag är sur, ledsen, arg, besviken eller något sånt, för du märker på mig direkt om det är något som inte står rätt till & det är vad jag kallar äkta vänskap, våran vänskap är äkta & det kommer den alltid att vara. Förlåt för att jag kan vara tjurig och ta ut det över dig, arg eller ledsen och ta ut det över dig, men tack för det, för det är du som tar emot mig när jag faller. Tack för att du alltid står ut med mig fast jag kan bete mig som en skit ibland! Jag har så mycket fina & underbara människor i mitt liv, alla mina vänner, pojkvän o' familj och jag älskar alla på olika sätt, men min sara är något alldeles speciellt för mig, något värdefullt som jag alltid kommer att ta vara på. Jag har en vän som ALLA i världen borde ha, för hon är äkta. Jag kan lita på dig till 100% och berätta exakt allt för dig. JAG ÄLSKAR DIG.



I can't do this thing called life without you here with me ♥


its never to late.

Har varit och ätit på restaurang med sara o' tarzan .. Och efter det så åkte jag hem, duschade och plattade mitt hår på typ 40 min, fett snabb var jag. Nu sitter jag hos mamma och ska kolla på bb som börjar när som helst.

mwaah

Den här bilden hänger på väggen i bästis rum, naaaaw! Världens bästa bästis har jag sådeså.
en liten köttbulle en gång i tiden.

****

Här kommer några bilder från i lördags..
Och hörrni, ursäkta mitt ego.

sööööndag

Hade det helt dunder igår på BJ, fett mycket folk var det också .. Nu är jag iallfall hemma hos mamma, har precis varit och handlat mat med isa, sofia o' världens finaste bebis Estelle! Nu ska vi laga lasagne.. Tog inte mycket bilder alls igår tyvärr, bara ego-bilder som jag laddar upp sen när jag kommer hem!

fiest

Nu är jag hemma igen, ska hoppa in i duschen NU, har ganska brottom men som vanligt ska jag alltid vara i sista sekund haha så typiskt mig .. Jaja, drar hem till min kära svägerska där det blir förfest & UTGÅNG på det, what a lovely night.
Här kommer några bilder från igår..

:)

Igår efter att jag kom hem från stan så satt och och mina tjejer och drack lite lätt hemma hos mig .. Sara sov över vi låg och kollade på one tree hill till klockan 6 på morgonen, vaknade vid 11, nu ska jag klä på mig och fixa mig lite, för jag sara & rasmus ska åka till stan. Hörs



fredag=löning=shopping

Sitter på jobbet slutar om en kvart, då ska jag till lillasysters skola på utvecklingssamtal. Och efter det blir det SHOPPING på stan med finaste Rebecca.. Ingenting kan stoppa oss från att shoppa idag, inte ens snön som jag precis såg utanför fönstret. Ba på med galonisarna o' gummistövlar, right becca?!

du är bra du Rebecca.

Nu sitter jag hemma efter många många timmars jobb, ska lägga mig i badet nu hade jag tänkt och sen kolla på bb as usual, och sen bara umgås med världens finaste pojke! Det var allt om mitt intressanta liv för tillfället.
Det finns INGEN som dig, du är helt underbar Rebecca Smilevski.

så har jag också en iphone då.

Jahaja, då har man köpt en iphone dåå.. På senaste tiden är allt jag sett iphones, vart jag än går o' vem jag än ser så har jag sett alla med iphone, som att det var ett tecken att jag skulle köpa en, så nu är det gjort!! :) Och jag tror verkligen att det kommer vara mitt bästa köp på länge!
Tagen nyss med min nya älsklings mobil hihiihhihi.

nothing is impossible

Har varit ledig idag, började dagen hemma hos mammsen med lillebror och melina, sen så åkte jag till stan med storasyster, lillebror och melina, jag och binta gick och luncha sen följde jag med henne på en grejj .. Åkte tillbaka till stan och gick på bio med binta, mabbe, vendela & melina.. Såg en skit bra film faktist, men minns inte ens vad den heter, bra minne Jai!
Nu ligger jag och älskling i sängen och kollar på BB, sen blir det mys framför en film innan vi deckar! På återseende. PUSS!

its not right, but its okey

Jahaja, då var det tisdag igen då, och jag jobbar kväll som vanligt o' är ledig imorgon.. Sitter på jobbet nu med sara, tarzan och ameli .. Slutar om 1 timme, då ska jag hem till mamsen och kolla på bigbrother as usual :)

när ni mår bra, så mår jag bra.

Det är vi mot världen. Våran familj har gått igenom ganska mycket på senaste tiden, men allt detta gör oss bara starkare, jag skyddar er med mitt liv .. För ni ÄR mitt liv. Om det fanns ord för min kärlek till er skulle jag förklara, men den går inte att beskriva, så jag gör så gott jag kan: JAG ÄLSKAR ER!

tack gud att det finns människor som dig

Jag har haft världens tur, detta är ANDRA gången på 2 månader som jag tappar min plånbok på bussen.. Och det är helt sjukt, för det är dom 2 första gångerna i mitt liv, jag har aldrig aldrig tappat bort min plånbok! Men vilken helvettes tur jag har, båda gångerna har jag fått tillbaka den, någon människa med hjärta har hittat den och lämnat in den, ringde precis till polisens hittegods avdelning, och där ligger min plånbok och väntar på mig!! :D
Jag skulle inte få gå egenom en rolig process vill jag lova, eftersom att mitt legg OCH pass låg i plånboken, skulle behöva gå och göra persobevis med min mamma som är utomlans och kommer hem om TVÅ veckor! Skulle behövt spärra alla mina kort som jag har, mitt busskort låg också där i, och det laddade jag på förra veckan, gym kort, ja you name it, hela mitt liv låg där i med andra ord!

the love of my life

Är fortfarande hemma hos mamma, väntar på att BB ska börja.. Inatt sover jag o' rasmus här! Sjukt längesen vi gjorde det, mer än 1 år sen.. Efter BB så ska jag duscha och sen bums i säng, för jag och rasmus har inte sovit något i natt typ vi låg vakna och pratade tills klockan 10 i morse, och vaknade klockan 2 haha helt sjukt! Men det var så himla underbart att bara ligga och prata med min älskling i hur många timmar som helst.


mina

Sitter hemma hos mami med lillasyster och lillebror, vi väntar på att rasmus ska komma hit och så ska vi laga tacos! :) .. Men innan det ska jag kolla på nått avsnitt av one tree hill med världens bästa syskon! Perfekt en söndag som denna.
MIN!

***

Underbar kväll med underbara människor.

jävla klant är vad jag är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okej, fett kul att jag har tappat bort HELA MIN FUCKING JÄVLA PLÅNBOOK!!!!!!!!!!!!!!! ALLT ALLAT ALLT ligger där i :( .. Fett ledsen omg jag dööör!! Men som tur är kommer mina tjejer snart hit, o' vi ska dricka, jag ska dricka bort min sorg för min plånbooook :'(

its never to late

Sitter hemma med bästis o' ska strax hopppa in i duschen för vi ska till fame och dricka lite cider! Puss på er.
Jag finner inga ord för min kärlek till dig min finaste man!

its all about us.

Blev ändrade planer för min del ikväll. Bästis kom hit och vi kollade på bigbrother och skrattade massor som vi alltid gör tillsammans ♥ hon gick till sin pojke för en liten stund sen. o' nu ska jag spendera resten av kvällen tillsammans med min rasmus. Vi ska kolla på film & bara mysa! Mycket skönt med en hemma-kväll som denna, det här behövde jag verkligen känner jag.

everything happens for a reason

Har precis kommit ut från världens skönaste bad, Nu sitter jag här med handduken på huvudet och ska börja sminka mig och platta håret nu, för sen blir det äventyt med girlsen.

friday all night long.

Var på stan och lunchade med bästis på lunchen o' fixa och trixade lite mera med hennes hår! Nu är det nog äntligen klart och jag tycker att det vart sjukt snyggt! Vi slutar snart jobba då blir det nog en fika och efter det får vi se vart kvällen tar oss, det är ju trots allt fredag. Laters peeps.


Förresten, vad tycker ni om min nya design? Jag älskar den .. Tusen tack igen till bästa Midia som alltid ställer upp och fixar min blogg som blir kanon fin varje gång!! Mwaaah på dig.

frissan jaii

Nu ska jag hjälpa sara att slinga hennes hår ljusare, håll tummarna för att det kommer att bli as fint!
Förresten så har hon börjat blogga på blogg.se igen, för typ 111:e gången. Här är en länk till hennes blogg sssarakristina.blogg.se Puss på er mates!


Vi i denna sekund hihiihhihiih

aj, aj, aj jävla huvud!

Sitter på jobbet & hat fetaste huvudvärken, usch .. Har haft det till och från nu hela veckan, vet inte ritkigt vad det är som spökar i huvudet på mig, men det är störande som fan! Tror jag blir galen snart. Aja, nu ska jag gå o' ta en alvedon och en ipren. Peace out.

change

Såhär blev resultatet, är helt sjukt ovan .. Känner knappt igen mig själv!!!

brunett o' lugg

Okej, jag har gjort nått helt galet peeps.. Jag har nämligen klippt lugg, inte nog med att färga håret ljust. Nu är jag brunhårig med lugg hihi, vet inte riktigt om jag tycker att det är fint eller fult, men tycker det är så sjukt kul med färändring, har inte riktigt vant mig med luggen än, men det kommer nog snart! Bild kommer upp snart på hur det ser ut. :) Pusss



mammsii :(

har varit på stan & fikat med sara och sepideh hela dagen, vi satt på storken i flera timmar.. Nu sitter jag hemma hos mammse-gull. Hon åker till Gambia om några timmar :/ så är här för att mysa lite med familjen innan hon åker iväg 2 veckor från oss.. Men hon förtjänar verkligen 2 veckor i värmen mer än någon annan, trots att jag kommer sakna henne sjukt cp mycket! Har aldrig varit utan min mammsi i 2 veckor förut. Men det kommer gå prima! :)

i was born to make you happy

Har precis kollat klart på BB, tråkigt avsnitt idag tycker jag faktist.. Förresten ser ni att jag har ny text på min stil. Jag är sjukt jävla cp hungrig, men orkar verkligen inte ställa mig i köket och laga mat, fast jag kan göra det för imorgon är jag LEDIG! Alltid lika underbart, trots att jag älskar mitt jobb så sjukt mycket.
Jag ska tvinga min älskling att kolla på en film med mig nu, han HATAR min film-smak, men hans är ju inte så mycket bättre, tintin vem kollar på det lixom? Aja, babbel babbel. Nu ska jag göra något åt min hunger o' sen pussa sönder Ralle ♥ hoho!

despiiii

Jobbade till klockan 8 idag, kom hem för ett litet tag sen hoppade in i duschen o' nu sitter jag i sängen nyduschad & fräsch har har smörjt in mig, nu blir det DESPI, och direkt efter det BB :) .. bästaa!
haha, konstig bild.. Undra vad jag gjorde

help me

Har inget speciellt att blogga om, så tell me .. Vad vill ni läsa i min blogg? Ge mig förslag på vad jag kan blogga om. Puss på er.


It's you and me against the world my best

mitt hjärta

jag älskar dig.

huvudstaden igen då

Sitter hemma hos mig med sara, vi ska strax åka o' hämta upp tarzan, nicho & simon för vi ska åka till sthlm och gå på nattbio, goooosh så mysigt.

det gjorde så ont.

Var ju i sthlm igår, kista centrum blev det.. Vi gick runt och kollade i affärer, åt god mat.. Sen när vi var klara så åkte vi till min pappas begravning med blommor & ljus. Jag måste säga att det är det jobbigaste jag har gjort på tusen år! Det var sjukt jobbigt o' hemskt, jag har inte gråtit så mycket som jag grät igår sen pappa gick bort 28/10-2008.
Men det var verkligen bra att jag åkte dit, jag behövde nog åka dit för att kunna bearbeta min sorg så gott som det går. Och jag kommer definitivt att åka dit oftare och hälsa på min älskade pappa. Usch, det gjorde ont i hela kroppen, kändes som att någon högg mig med en kniv i hjärtat igen, kändes precis som det gjorde på begravningen när jag var där, fick så mycket flaskbacks! Mindes precis allt från den dagen du begravdes pappa. Den smärtan jag kände igår var obeskrivlig.

Tusen tack till Shiva, Maha, Sara o' Sepideh som var med mig och stöttade mig till 1000, ni anar inte hur mycket det betyder för mig tjejer, det var ni som gjorde att jag orkade gå därifrån ens! Ni är bäst o' det här glömmer jag aldrig bort! Ni har hjärtan av guld.



Jag bara satt där, satt där o' då slog det mig verkligen - min pappa finns inte mer. Det är sjukt, det är precis som i en mardröm. Har nog alltid sett det så, som en mardröm & önskat att vakna upp & se att allt bara är en dröm! Din dotter älskar dig över allt annat pappa! Det gör fortfarande fruktansvärt ont.


huvudstaden

Sitter på jobbet och plattar håret o' aldelles strax bär det av till Sthlm, blir nog kista centrum! Bästa hoho


mission

Asså shit vad jag har krigat med mitt hår, helt sjukt! Men nu är det äntligen klart & jag är väl halvt nöjd typ .. Det blev iallfall bättre än jag trodde. Men orkar inte ens bry mig det får se ut som det gör nu, vågar inte riskera att tappa mitt hår haha! Men men, här får ni se bild på resultatet iallfall! :)

helvette!

Jag kommer gråta vilken sekund som helst, jag har krigat med mitt hår ända sen igår :/ .. Nu sitter jag här med blond,vit/orange i mitt hår asså jag driver inte jag har alla dom 3 färgerna i mitt hår nu, knejs! Har feilat som fan.
Sitter och väntar på att mitt hår ska bli klart, om det inte blir som jag vill nu måste jag gå till hemköp och köpa yttligare färg. ASSÅ VAD FAN HÅLLER JAG PÅ MED?! ORKAR INTE ENS.
Okej, driver inte för 5 öre exakt såhär ser jag ut i håret just nu!!!!!!!!!

vilken färg

Okej är fett nervös, sitter med hårfärg i håret just nu, vilken färg jag gör får ni se sen om det blir någon skillnad ens. Hörs sen då, puss!



hatar rubriker.

Jobbar kväll idag, så jag slutar inte förrens klockan 8 shalalallala, har inget mer att tillägga faktist.
Folk slutar nog aldrig förvåna en ..

Isatou Drammeh

Ice drammeh! världens bästa tjej, älskar dig mest av allt mitt hjärta, du gör livet värt att leva. Ure worldds greatest!! Världens bästa lillasyster ♥
<3<3<3

måndag

jobbat, tränat, baset match, mamma, det har varit min dag orkar inte skriva mer så hörs när vi hörs.
Fjortis? Ja.

slapp söndag

fyfan vilken skön dag, jag sara & seppi har legat i min soffa exakt hela dagen, vi har bara legat och pratat, kollat på bigbrother o' myst helt enkelt. Det var längesen jag verkligen hade en slapp dag som denna, har verkligen gjort någon nytta alls idag, och det har varit helt underbart faktisdt haha. Nu ska jag ta en lång dusch, laga mat & sen kolla på bb klockan 9 med tjejerna.

du är stark

S, du är så jävla stark! Du vet att vi alltid alltid kommer att finnas här för dg. Jag älskar dig S.
Jag beundrar din styra mitt lilla hjärta. ♥

sleep-over

Hade en sleep-over hos mig i natt, mina flickks sov här, gud vi har inte sovit med varandra på säkert över 1 år(?) Sjukt egentligen, jag & sara sov med varandra varje dag för några år sen, bokstavligen varje dag! Så det var sååå mysigt att ha dom här. Vi satt och pratade tills typ 5 på morgonen.

Nu ska jag göra pommes till oss. På återseende


ps: det ser bra ut.

Hade en underbar kväll igår med mina flickks, vi drack & sen gick vi till mamma och dansade som fan haha & skrattade så mycket att jag höll på att kissa på mig. Vi dansade, sjöng & skrattade o' hade det bäst långt in på natten! Älskar sånadär dagar.
Sitter hemma hos mig med flickksen, jag har gjort hemmagjord pizza mums! Nu ska vi åka på en rundtur till Vikslott, scary!

girls

Slutar jobbet om en liten stund, så ska strax dra & fika med sara & tarzan .. Och efter det blir det träning som vanligt.

summer.

Jag vill ha sommar & sol BUMS!

fika-onsdag

Har typ precis kommit hem till mamma, jag var på stan och fikade med Rebecca, alltid lika mysigt att träffa henne.. Nu har jag målat mina naglar, babyblåa sjukt fint! Ska umgås med the girls & stannar nog här och kollar på bigbrother innan jag går hem till min man, men får se hur jag gör.
Jag & min tarzan! ♥

torsdag

Godmorgon peeps! Vaknade typ nyss, skönt att få sova ut & skönt att vara ledig idag också! Ska strax äta frukost och göra mig i ordning för att åka till gymmet o' bränna massa fett!

grattis syster!

Först & främst vill jag börja med att säga ett stort GRATTIS till världens bästa storasyster som fyller 22 år idag, hoppas du får en underbar dag storasyster, vilket jag tror att du verkligen kommer att få för du lär ju ligga på stranden eller något i Jamaica ..
Tråkigt för oss att du inte kunde fira din födelsedag med oss, men roligare för dig i solen & värmen! (: Vi ses iallfall snart igen. Älskar dig mest av allt, du är min förebild storasyster. Jag är världens lyckligste lillasyster som har dig som min storasyster. ♥



Har precis tagit en fet dusch & ligger i sängen och väntar på att BB ska börja, as usual då vid denna tid!


mardröm!

Åååh, drömmde jätte mycket jobbiga mardrömmar i natt! Fyfan va jobbigt, hatar att vakna upp aldeless nojjig av min dröm! Nu drar jag iväg på ett möte, hörs! Pusss på er.




---

Har jobbat idag, efter jobbet åkte jag till Mediamarkt & gränby centrum med mami, lillebror & morfar! Jobbade inte kväll idag som jag egentligen skulle. Sen åkte jag hem till mamma och myste med my girls o' där har jag varit ända tills nu! Nu blir det en snabb dusch & sen ska jag besöka john blund.

RSS 2.0