dagens outfit

Ville bara slänga in en bild på dagens outfit, hih.. Bara för att jag älskar att läsa bloggar som innehåller mycket bilder! :) Nu; back to work. Hörs sen då.

31/5

Sitter på jobbet & har lunch nu, ska strax ner på stan för att möta lillasyster och hjälpa henne att hitta kläder tills imorgon! Och idag är det tisdag, vilket innebär att jag jobbar till kl 8, och sen väntar 6 dagars ledighet, how sweet?

Juste, tusen tack till Midia som återigen har gjrot min design dunder fin! :*



Min fina man! ♥


blablabla

Work, work. Men jag ska inte klaga, för för det första så älskar jag mitt jobb & för det andra så jobbar vi bara idag o' imorgon denna vecka, hur underbart? Det är sjukt att jag verkligen älskar mitt jobb sjukt mycket, men ändå så älskar jag att vara ledig också, hah? Whats wrong with me?

 
Kl 4 så åker nog jag & bästis till gränby c och försöker hitta något att ha på sig på onsdag, för vet ni vad som händer då?! Världens bästa bästis tar studenten! Okej nu får det räcka, skrev en hel bok fan haha! Juste, kl 9 ska jag på bio med rasmus & hans två bröder jesper & felix! Jag och Ras är bio-narkomaner hoho.



Dags att skaffa hårförlägning nu tycker jag!


myspys

Har varit hos rasmus pappa på middag, var super god mat o' lika trevligt som alltid, love familjen lind!! Kom hem för ett litet tag sen och har hunnit duscha, och nu sitter jag här och kollar på BB.. Ska föna och platta håret lite nu i pausen. Men först en bildbomd från i fredags! Och alla ni som sitter och väntar på mina bilder, ni ska få dom!! :)


Kärlek till er.

Först o' främst vill jag börja med att säga ett stort tack till alla som var här igår o' firade min dag tillsammans med mig! Ni är underbara allihopa, ♥ jag hade det så jävla kul.. Kan inte ens förklara hur jävla kul jag hade, det var en perfekt dag med andra ord! Och det är tack vare alla er som var här.. Kvällen började här hos oss med förkrök, och roligt spel, och fortsatte ut på BJ, dansade all night long vill jag lova.

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen gå och äta pizza med bästis & hengi.
Och här kommer 3 bilder från igår som jag snodde från Beccan, har fler bilder som kommer upp sen!






fredag!

Ja, jag vet uselt uppdaterat av mig, men jag har faktist inte haft tid att blogga. Igår så var jag och fixa allt innan mitt lilla party idag! Nu sitter jag på jobbet och slutar vid 12 idag, skönt så att jag hinner fixa med allt innan folk börjar rulla in till mig :)
Jag och rasmus bror, bilden är från förra helgen!

onsdag

Vaknade för en liten stund sen, ligger i soffan och kollar på våra bästa år. Väntar på att bästis ska vakna, för vi ska åka till stan, och sen vid 5 tiden ska jag och älskling gå och äta på restaurang och gå på bio! Mys-onsdag hihihi. Nu ska jag bomba bästis med sms så hon vaknar.

I will never get enough of you.

Tack för alla underbara gratulationer jag har fått idag! Blir så himla glad, alla fina sms, och alla gratulationer har gjort hela min dag, och så självklart alla som har tillbringat denna dagen tillsammans med mig.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen så krypa ner i sängen och kolla på film tillsammans med världens bästa pojkvän!







Grattis till mig själv.

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min 20-års dag hurra hurra hurra!



saturday

Godmorgon allihopa, har varit vaken sen kl 9 idag på en lördag?! Rasmus ska spela basket match, så jag ska följa med o' kolla på. Jag älskar att gå och kolla på basket matcher, jag gjorde alltid det back in the days haha.. Beccan ska ju också dit, & jag har inte träffat henne på evigheter, ska bli så himla kul att träffa min saknade Beccis. Nej nu måste jag skynda mig rasmus står och väntar på mig och klockan tickar!

mörkhårig igen då..

Och såhär blev resultatet på mitt hår!

colour

Okej, jag gjorde det. Jag fick nog av mitt ljusa hår, så jag färgade det mörkt.. Det blev lite för mörkt faktist, men det kommer bli ljusare efter några tvättar också. Men hellre mörkt än för ljust, för jag trivs faktist mycket bättre i mörkt hår! Och det är väl de som är det viktigaste? Att man ska trivas i sin hårfärg..

fredaaag

Nu är det äntligen fredag! Sitter hemma hos bästis och jobbar in dom sista timmarna på denna vecka. 2 timmar kvar tills jag slutar, sen ska jag åka med älskling till stan och köpa pressent till min svägerska som fyllde år i onsdags. För imorgon blir det party @Nicke o' Yannas place.

kommentera!!!

Börjar faktist få lite pannik. Saknar typ mitt mörka hår as mycket, jag vet inte om jag vill ha ljust eller mörkt! Så snälla kära bloggläsare, hjälp mig! Ska jag ha ljust eller mörkt? Lämna en kommentar vad ni tycker, snälla då! Tack på förhand! :)
Mörkt, eller ljust?!

världens finaste.

Allvarligt talat, jag avlider! Asså kolla bara på den här tjejen, hur FIN?! Kan sitta och läsa hennes blogg i timmar, snacka om att vara helt jävla perfekt?!?! Hon tar alla moeller, allt. Hon är finast i världen, utan att tveka en enda sekund!


Asså seriöst, kan typ inte ens kolla på henne för att hon är så fucking fin?! Får pannik, hur kan en människa vara så perfekt fattar inte!!!

Nothing means anything without you..

Fyfan vad jag hatar att vara tjej ibland! Har typ inte ens nått vettigt att skriva heller, har för ont i magen för att ens tänka egentligen.. En god nyhet är att jag fyller 20 år om exakt 1 vecka. Helt sjukt att jag snart är 20.. Och det ska såklart firas ordentligt. Nej nu ska jag typ gråta bort min smärta.
Saknar mitt mörka hår(?!)

tatto

Nu har jag bestämt mig för att tattuera mig, tänker göra en ros som symboliserar min & rasmus kärlek. Vet inte riktigt hur rosen ska se ut, men jag och rasmus har tittat massa och hittat några fina. Ska göra det innan sommaren iallafall, vet inte riktigt vart på kroppen jag ska göra det heller, men jag hittar nog något fint ställe att sätta den på.




Här är 2 stycken som jag tycker är riktigt fina! Tror faktist jag ska boka tid redan imorgon.. Peppad cheeey!


thailand

Asså okej, jag tror jag avlider snart.. Längtar så jävla mycket till thailand att jag snart spricker. Ingen fattar nog hur mycket jag bara vill åka nunununu! Men det är inte så länge kvar nu, åker om lite mindre än 2 månader. Underbart ska det bli iallfall. 2 veckor i paradiset, med världens underbaraste människor, kan det bli bättre?
Det här vattenlandet ligger AS nära vårat hotell som vi ska bo på dom 2 första dagarna. BÄST! :)

you don't know what you lost until you lose it

Igår så firade vi Taha, så vi var ute och hade det trevligt allihopa.. Och idag har jag bara varit ute hela dagen, har varit konstigt väder idag faktist.. Sjukt varmt men ändå skit målning. Hoppas på bättre väder snart! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå ut igen, hörs när vi hörs. PUSS!

Tog tyvärr inga bilder igår, så ni får en bild på mig o' bästis idag istället.





Trust only yourself

Det är helt sjukt, folk slutar verkligen aldrig förvåna en.


12/5

Kom hem från jobbet för någon timme sen .. Jag och rasmus ska snart gå ut och powerwalka! Och efter det ska vi laga middag, blir köttfärsås och spagetti idag, jag är så jävla hungrig att jag snart avlider..
Den här klänningen blev jag kär i, tänkte kanske köpa den o' ha den till bröllopet i Thailand. Wiiiii

i love you

Jag saknar dig Tarzan, nu är det dags att komma hem tycker jag!!! Men nu är det bara 2 dagar kvar tills du kommer hem. WIIIIII. Det har varit tomt utan dig hjärtat. And I need you, snart ses viii! :D



Inget är sig likt utan dig. ♥


there is something speciel about you.

Igår hade jag en underbar dag med mitt hjärta. Vi låg o' kollade på tv och pratade tills jag tok-deckade i hans famn. Älskar att vakna upp av att solen lyser in i rummet, det gör verkligen att man orkar ta sig upp hur trött man än är. Hoppas bara inte att det kommer regna idag som det står att det ska göra.



Btw, så har jag börjat cykla till jobbet från och med idag, plus poäng till mig där! :)


i'm nothing without you.

Nu är min älskling äntligen hemma igen! Vi håller på att laga mat, chicken bitz med potatis-gratäng blir det.. Och efter det ska vi vidare till hans pappa och umgås där en stund.. Känns som det var en evighet sen jag sov med rasmus, fast det bara gått 2 dagar. Men men, nu är allt som det ska igen så nu kommer jag blogga på som vanligt igen. Hörs då.


Och vädret idag har varit helt sjukt underbart, har legat på balkongen o' solat. Det är ju stek hett. Men man ska inte klaga när man äntligen får sol!

if something happens to you, I would not live

Om något händer dig så vet jag inte vad jag kommer ta mig till .. Du är mitt allt, mitt liv, min solstråle, min soulmate.. Mitt ALLT helt enkelt. Aldrig får någonting hända dig. :( Varför måste det vara såhär? Varför måste allt vara så orättvist.. Klarar inte av känslan av att veta att något kan hända dig. Jag älskar dig min älskling.



det är så lätt att glömma bort vad som betyder något för en, och vad som verkligen får en att må bra o' som får en att le. Det är så underskattat att uppskatta det man har, när man väl har det. Nu är det dags för mig att börja uppskatta det jag har till 100%, att ta vara på alla människor i min omgivning som får mig att må bra och som får mig att vara glad! Jag älskar er alla, ni vet vilka ni är. ♥

basket proffs?

Vaknade skit tidigt idag, redan klockan 10 skönt var det.. Har precis kommit hem var ute i nyby o' spelade basket med Rasmus & Maykel, och jag kan ju säga såhär jag SÖG verkligen, pinsamt hur dålig jag var faktist.. Nu sitter jag o' väntar på att Sepideh ska komma till mig vi ska laga mat och efter det åka in till stan för några ärenden.

i'm blind to you haters.

Sitter hemma hos bästavän och pratar med fredrik o' vanessa (: .. Vi pratar om allt mellan himmel och jord. Väntar på att sara ska bli klar i duschen och då ska vi åka till ica ska köpa massa goda grejjer till mig o' min älskling för vi ska ha myskväll!


4/5

Det var as skönt att gå ut och gå! Nu är jag hemma igen, ska strax ta mig ett långt varmt skum-bad.. Och sen ska jag göra hemmagjord pizza, muums det är så jävla gott.

Ja, jag vet att jag fixar min blogg hela tiden typ, men tröttnar så himla snabbt på designen. Så nu har sara fixat den o' jag tycker att det blev as fint!


i will love you until the day i die.

Ledig idag, vaknade för typ 1 timmesen .. Tänkte ta mig något snabbt att äta nu och sen ska jag sara o' sep gå på lång-prommenad .. Nu är det sånt väder att man faktist kan gå ut och powerwalka 1 timme om dagen istället för att gå till gymmet, det är dessutom mycket skönare att gå utomhus! Så nu har ni mitt ord på att jag ska ut och powerwalka MINST 1 timme varje dag! (:

Lite kulit sådär (:

Ja-nej Frågor
1. Är du singel? Nej

2. Är du lycklig? Ja
3. Är du uttråkad? Nej, man kan aldrig vara uttråkad på mitt jobb
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Haha nejj.
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Haha, jaa im drinking at work.
8. Är du en cooling? eh, ja såklart? 
9. Är du från Irland? HAHHHAH, naj.
10.Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej det är dom inte.

11. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, jag har aldrig blivit kär vid första ögonkastet iallafall.
12. Har du nånsin blivit sårad? Ja
13. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja, tänker på min älskling hela dan varje dag.
14. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Oj, vet inte faktist. 
15. Har du haft en hemlig beundrare? Det tror jag inte 
16. Är du kär? Ja, kärare än någonsin faktist.
17. Vill du gifta dig i framtiden? Har aldrig varit en sån som vill gifta mig, men nu vill jag faktist det om många år.


10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Båda.
2. Hår eller ögon? Svårt, men säger ögon.
3. Katt eller hund? Hundvalp
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar?  Några få bästa vänner. 
5. TV eller Internet? Internet.
6. Coca-cola eller Pepsi? Pepsi
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på vad man är på för  humör.

8. Pengar eller lycka? Lycka.
9. Dag eller natt? haha, vet inte kan vara både dag o' natt människa.
10. MSN eller mobil? Mobil? Vem fan är inne på msn nu för tiden?


10 "Har du nånsin…"
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? HAHHA, nej. 
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja, jag är väl bara mänsklig?
4. Hoppat Bungee Jump? Nej o' kommer aldrig att hända heller
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja samma sak där jag är väl bara mänsklig.
6. Ätit en hel tårta? Nej, tycker faktist inte ens om tårta,
7. Gjort bort dig offentligt? Ja.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja. 
9. Gråtit när ett husdjur dog? Nej
10. Velat försvinna? Ja


Allt
Vad såg du på tv sist? BigBrother
Vems blogg läste du sist? Midias, där jag snodde den här texten hihi :)
Vad åt du sist? Yoghurt med flingor.
Vem pratade du med sist? Mamma min
Vem ringde du sist? Sara
Vem messade du sist? Rasmus
Vad läste du sist för bok? Typ pojken som kallades det, typ 2007 pinsamt, jag vet.
Vem pussade du sist? Rasmus
Vem kramde du sist? Lillasyster
Vem bjöd du sist på något? Bjöd lillasyster på donken igår. 
Vad köpte du sist? Cigg.


Nu ska jag iväg på lunch, hörs sen. Pusss på er.



Vadåå haglar ute?! Vem vill inte ligga och chilla såhär nu..


bildbomb

Här får ni en massa bilder från valborg, precis som jag lovat! (:
Vi träffade på Daniel Paris som ni ser, han var faktist sjukt trevlig o' jätte snäll! :)

its never to late

Hade en super-lyckad valborg, men det är inte så konstigt, har alltid det bäst med mina tjejer! Har precis varit och köpt bakis mat till mig och älskling, blev McDonalds.. Nu ska jag bara lägga mig i soffan och mysa med min älskling o' det tänker jag göra resten av kvällen också, ett underbar avslut av denna helg!
Har massor av bilder från igår men orkar inte ladda upp dom nu, men dom kommer upp snarast! :)

RSS 2.0