GOTT NYTT ÅR!

Har inte haft tid för bloggen, har fixa massa inför idag! Har köpr dagens outfit, hjälpt sara att fixa hennes naglar & färgat hennes hår, ja bara fixat massa! Mitt nyår komme se ut såhär: Klockan 4 ska jag hem till Rasmus pappa på middag äta & dricka gott.. Och sen på kvällen hem till Sep och fortsätta dricka med mina älsklings tjejer!

Lite tråkigt att inte fira nyår med min älskling, eftersom att han åker till sthlm nu och ska fira nyår hos hans bästa vänner i sthlm.. Men men, vi ses ju i natt så det gör inte så mycket!

// Nu ska jag strax hoppa in i duschen och börja fixa mig! Hoppas ni får en underbar dag & kväll allihopa! Så hörs vi nästa år! :)



För exakt ett år sen, förra nyår!

29 december

Är hemma hos Sepideh, vi ska snart dra iväg till Gränby Centrum och köpa lite grejjer till Nyår, jag måste försöka hitta något att ha på mig också! Det är inte långt kvar nu ju!

Bjuder på några bilder från våran utgång i lördags!
Efter flera dagar, jag vet men bättre sent än aldrig! :)
















städning på gång.

Då var nya blogg designen klar, vad tycker ni? Jag är suåer nöjd iallfall. Tack så jätte mycket Midia! :) .. Har varit vaken typ 2 timmar, skönt att vakna i tid och inte sova bort hela dagen.. Har hunnit äta lite frukost också, och nu ska jag börja stor städa lägenheten, en dammsugning behövs verkligen! Älskling kommer bli glad när han kommer hem och så är det aldelles remt & fint.


tisdag

Oj, oj, oj vad länge jag sov idag .. Vaknade för en liten stund sen. Sitter i soffan och kollar på Top Model och väntar på att bästis kommer hem, ska åka till ica och handla lite grejjer och laga tacos till middag, MUMS!



Tack mitt allt <3

Okej, asså jag har varit på stan hela dagen, bokstavligen hela dagen, åkte dit vid halv elva och kom hem för en halvtimme sen.. Men fick med mig mycket fint hem iallfall, ett par jeanse & massa massa tröjor! :)

Fick precis ett sms av Rasmus där det står: Jag älskar dig mer än någonting annat på denna jord Jai, du är mitt allt, du är mitt liv! Kolla utanför dörren snabbt! Jag öppnar dörren och där ligger en bukett ROSA rosor! Åh gud så glad jag blev, tack tack tack älskling!


....

Nu är jag hemma igen, har hunnit duscha och nu ligger jag i sängen.. Ska strax sova typ eller försöka iallfall, tror inte att jag kommer somna nu men ska sätta på en film.. Måste sova tidigt idag iallfall, för imorgon blir SHHOPPING på stan med Becca & Åsa! Tycker för övrigt att jag har världens tråkigaste blogg just nu, får se om jag kanske ska sluta blogga? haha





söndag

Shiit asså hade galet kul igår, det blev en utgång för oss och helt ärligt jag har inte haft sådär kul på riktigt länge, mycket lyckad kväll! :) Är barnvakt just nu åt lillebror hos mamma, hans kompis är också här! Nu ska jag spela Wii med dom! Hörs senare.



Vill tillbaka till Gambia nunu.

Juldagen!

Sitter hemma hos mig med bästa Sepi vi dricker lite cider :) .. Nu ska vi dra vidare till Terassen och sen får vi se vart kvällen tar oss! Pusss



Vi just nu.. Jag bara äälskar dig fina du!

Kärlek, kärlek & kärlek!

Har haft världens bästa jul med min family .. Fick massa fina julklappar, fick allt jag ville ha, så TACK för det familjen, ni är det bästa jag har & jag älskar er otroligt mycket! :) ♥

Sepideh kom och spenderarade sin jul med oss också, eftersom att hennes föräldrar är i LA,  och sen kom bästis också. Har precis kommit hem och ska nu lägga mig i sängen och kolla på film! Hoppas att ni alla har haft en underbar julafton!


GOD JUL!!!

Jag önskar alla en riktigt god jul! Hoppas att ni får en mysig dag. :)

Sitter hos min mami just nu med världens underbaraste familj, om ett tag ska vi öppna julklappar, kolla kalle anka & äta god julmat!

Här kommer lite bilder från Mammas överraskningsfest!




Mina fina systar & fina mami



Blackout!



Estelle sötaste ungen i hela världen!



Mamma & Mathilde



Syster, Morbror & Morfar



Mina tjejer!





Syster & Kusin Kornelia



Hur fin får man bli?


mini julafton

Kom hem för ett litet tag sedan, var på Gränby Centrum med bästis och köpte dom sista julklapparna! Jag och Rasmus öppnade våra julklappar precis, dom vi hade köpt till varandra eftersom att vi firar jul på olika håll imorgon, jag firar med min familj & han ska till sin mormor med hans familj.


Jag fick iallfall världens finaste klocka och massa pengar av älskling! :) .. Du gör mig lycklig älskling, tack ännu en gång!

Nu ska jag laga mat, duscha & klockan nio blir det film på 3:an!

Min skatt.









Torsdag

Igår blev det en fet överrskningsfest för min älskade mamma som fyllde år igår, hon hade verklige ingen aning om att vi hade fixat en fest till henne, men gud så glad hon blev, & jag hoppas att du fick världens bästa födelsedag mami! :) .. Hon fick en gambia resa av oss alla också, och gud så glad hon blev, tårarna bara sprutade haha, men det är du värd mamma, du är värd allt i hela världen!

Idag har jag bara fixat i lägenheten, och snart är det typ klart! Vi har lite mera grejer som vi måste handla, men annars är den jätte fin, vi är så himla nöjda! :) .. Ska fortsätta och fixa ett tag till och sen måste jag hinna handla dom sista julklapparna också!

// Bilder från igår kommer upp lite senare när jag fått dom!




Grattis till världens underbaraste kvinna!

Vet ni vad det är för dag idag? Världens bästa mammas födelsedag! Grattis grattis grattis på din 40-års dag min fina underbara mamma, jag hoppas att du får en underbar dag idag! Shit, kan typ inte fatta att du fyller 40 år idag, de känns som att du är typ 30 haha..

Tack för allt du gjort för mig mamma, tack för att just DU är min mamma, jag älskar dig över allt annat på den här jorden, tack för att du alltid har funnits här för mig & tack för att du alltid förstår mig! Jag kan inte beskriva min kärlek till dig, det är omöligt, men jag säger igen TACK & JAG ÄLSKAR DIG, MITT ALLT. ♥



onsdag

Shit, det känns som att jag inte har bloggat på hundra år, men har verkligen inte haft tid eftersom attt vi höll på att flytta igår, och vi höll på typ halva natten.. Jag var iallfall till Ikea igår och handlade massa massa grejjer till lägenheten, vi är fortfarande inte klara här, men det blir nog idag! Det kommer bli så himla fint när det är klart!!

Nu ska jag kolla på våra bästa år, duscha och sen dra iväg en sväng! :)

HAHAH, ofta vi låtsas sover!


Lång dag i sthlm

Har precis kommit hem från Sthlm, var ju där och fixade mina naglar, och jag bara älskar dom!! Fyfan va nöjd jag blev, kommer verkligen åka tillbaka dit varje gång nu! Men asså, vi åkte från Uppsala klockan 10 i morse och jag kom precis hem, det tog ungefär 5 timmar för mig & Nathalie att fixa våra naglar, resten av tiden har gått till resan dit & hem, fett mycket förseningar helt sjukt!

Nu ska jag ta en varm dusch och sen kolla på Pelle Svanslös med älskling, är ledig imorgon eftersom att imorgon flyttar jag & Rasmus! :) Men ska förbi jobbet vid 3 på avslutningsfika!

Mina naglar! Fint och juligt med röda tippar va? :)

 

Nathalies naglar!


let me love you.

Nu är jag hemma igen, ligger i sängen ny duschad och fräsch! Nu ska jag och älskling, och Jesper (Rasmus bror) kolla på film och äta chips med dipp & cola! Imorgon är jag ledig från jobbet, så jag kan sova lite längre, men ska åka till Sthlm med Nathalie och fixa mina naglar!


Söndag

Hello allihopa! :) Sitter hemma hos min fina vän Sepideh, med sara & tarzan.. Vi har suttit i flera timmar och bara pratat & pratat, i love my girls! Tack för att ni finns & att ni är just ni, man kan alltid räkna med er. Kärlek till er mina fina!

Iallfall, gårdagen slutade med utgång på BJ med Rasmus, Nicke & Yanna! Köpte med oss max mat och åkte hem och sov.. Nu ska jag umgås med mina tjejer ett tag till, sen hem och hjälpa Rasmus att fixa, vi håller på att packa & sånt redan nu, för på tisdag börjar vi flytta in i våran nya lägenhet!! :D


Klar!

Nu är jag klar & ska snart dra iväg, här bjuder jag på två bilder på hur jag ser ut ikväll! :)


lördag

Har precis kommit hem, har varit på stan i flera timmar, har köpt lite kläder till mig själv, och en till julklapp, och en pressent till Ylva, rasmus pappas sambo som fyller 40 år! Ett stort grattis till dig Ylva! :) .. Ska hopp in i duschen nu och göra mig i ordning, ska till Rasmus pappa och fira Ylva!

 


Mitt smink

Blev lite ändrade planer för min del ikväll, ska till Rasmus storebrors flickvän och ha lite tjej kväll kväll och äta gott & dricka gott! Har precis duschat och plattat håret och ska börja sminka mig nu, tänkt visa er vad jag använder för smink, det var någon som ville veta det! :)



- Först lägger jag LDB, det är som en brun kräm, fast jag blir inte brun av den, får bara en jämn hy

- Sen lägger jag Loreal pudret.

- Brun Ögonbrynspenna

- EyeLiner, använder jag inte alltid, men om jag ska vara lite "finare" så använder jag det!

- böjer jag ögonfransarna.

- Lägger på Mascara

- Sist men inte minst lägger jag på Rouge!



fredag

Jahaja, då var man på jobbet igen då! Jobbar nog bara till 12 idag, sen blir det stan med bästis och handla massa julklappar, sen vid 3 blir det julbord med företaget, och sen lite senare så ska jag mysa med Becca, dricka lite cider osv.. :) Nu måste jag fortsätta jobba, hörs lite senare!


19:27

Min uppdatering har varit helt sämst, jag vet! Men har typ inte haft något att blogga om .. Iallfall, kom precis hem har varit på stan med Becca, vi satt på storken och åt mat & fikade! Det är en fin tjej det där! :) Och vet ni vad jag ska göra nu? Kolla på den efterlägtade FINALEN av Paradise Hotel.. Lite tråkigt att båda dom jag hejar på är i final bara. Hejar ju på Lin & Erik OCH Emanuel.. Men hejar mest på Lin och Erik faktist! :)




PAYBACK IS A BIIIIATCH!!!

Jag älskar dej, mitt facerape! MOHAHAHAHAHAHA!!

Tisdag

Ligger i min säng och kollar på Desperata hemmafruar.. Idag har jag bara jobbat, efter jobbet gick jag och fika med Binta, Becca & Åsa .. Satt och pratade massor trevligt var det. Sen följde jag med syster och solade & efter det kom Sara & Sep och hämtade upp oss, åkte hem till Sepideh och kollade på Paradise Hotel!

Ska kolla klart på Desperete, sen äta lite, duscha & sen kolla klart på en häxa i familjen, somnade mitt i igår!

I love you more than words can explain ♥


22:29

Kom hem för ett litet tag sedan.. Var hos Rasmus pappa och umgicks med dom.. Och nu har jag lagat mat & fyfan va gott det blev! Åååh, har laddat ner världens bästa film också, En häxa i familjen, kommer ni ihåg den? haha, fett gammal men bäst! Nu väntar ett dusch besök & sen film med älskling. :)



Men vi är bara i sverige ju!

Just nu sitter jag med Sara inne i solariumet och chillar medans hon ligger och solar och tror att hon ligger på en strand i Jamaica eller nått ( vet att Binta också tror att hon ligger på stranden i Jamaica haha! .. Medans hon har legat där så har jag suttit här med min dator & tagit massa ego-bilder på mig shälf! Binta & Sepideh ligger i andra rummet och solar. Snart är dom klara då ska vi vidare och jag måste stanna och köpa mat som jag kan laga när jag kommer hem! Nej, nu ska jag vara social mot bästis.

Här har ni mig just nu! S
nygg va?


tråkigt inlägg, i know!

Har inte haft tid att uppdatera bloggen idag, och just nu har jag ingeting speciellt att skriva om heller, har bara umgåts med tjejerna idag & nu är jag hemma har duschat & krämat in hela kroppen & nu ska jag kolla på Beck, men jag bjuder på några bilder från i fredags!


myspys

Jag har precis tagit världens skönaste och längsta skummbad! Så himla skönt, nu känner jag mig som en människa igen! :) .. Ligger i sängen nu och ska mysa med mig själv, har köpt massa godis och läsk som jag ska äta & tänt massa ljus! Nu ska jag kolla på Sex and the city!

I love you. ♥



it lovely

Fyfan va kul jag hade igår hahahah .. Men vilken FET träningsverk jag har idag i hela mina ben! & Det är ju inte lika kul, men det är ju ett bevis på att jag dansade som fan! Kom hem halv 4 i natt och sov riktigt länge idag också skönt! Bilder på kvällen kommer upp lite senare! :)

Nu ska jag och Rasmus dra iväg och äta på restaurangen vi har här nära oss! Puss


fre-dag

Sitter på jobbet, och idag har jag inte fått någonting gjort, men allt bara fuckades för mig, usch! Ingenting har gått som det ska idag, och jag är ju lagom irriterad, så detta gillas inte! Men men, ska snart dra iväg med världens bästa mamma, lillebror, åse & smilla och handla lite, .. Måste handla lite små grejjer tills ikväll, för idag blir det födelsedags-firande!

Hörs när jag kommer hem, PUSS så länge!


the best

Har precis duschat & nu ligger jag nedbäddad i sängen med världens bästa bredvid mig .. Blev en lång kväll idag med dom bästa, satt hos mamma och pratade massor, kom in på massa konstiga samtalsämen & självklart skrattade massa tårar som alltid med mina tjejer! Gud vad jag tycker om er ni är för underbara! :)

Nu lär ju jag sova typ nu med tanke på att jag ska upp och jobba om 7 timmar! Godnatt kära ni!






Bara du min kärlek.

Min kärlek till dig är obeskrivlig. Jag har snart spenderat 4 underbara år av mitt liv tillsammans med dig & jag är fortfarande så himla kär i dig. Många många fina år till ska vi ha, I promise. Jag kan inte se mitt liv utan dig, för du är en del av mitt liv! Du är min stora kärlek! Det är helt sjukt hur mycket jag älskar dig min Tussus.



jag älskar min bästis.

Jobbar för fullt som vanligt då typ? Haha, men jag klagar inte för jag älskar mitt jobb! :) .. Slutar om en kvart och då ska jag möta upp bästis på stan och gå och kolla lite o affärerna och ta en fika!

Hörs när jag kommer hem. PUSS!

Jag ♥ min bästis.


Du är det bästa jag har, tack älskling.

Jag satt och kollade på skor på Nelly för 2 dagar sen, så sa jag till Rasmus jag ba; ååh kolla dom här fina skorna, älskar dom! Sen nyss när jag kom hem, gissa vad som låg på min säng?! Precis dom skorna som jag ville ha, rätt storlek och allt haha! Snacka om att ha världens bästa pojkvän!

Tack, tack, tack min älskling! Du är världens bästa & jag älskar dig så! :) Jag är så glad, dom var så himla fina!




vill att allt ska hända nununu

Jahaja, då slutar man jobba om 1 timme då! Ska ner på stan och möta en tjejkompis och gå och äta & kanske gå och ta en cider eller något! :) Längtar, längtar tills jag & älskling flyttar! Vill köpa mera grejer till lägenheten också!




Never mind!

Kom hem för ett litet tag sedan från Sep, och har hunnit duscha och nu kollar jag på desperata hemmafruar! Ska ta och trycka i mig några pannkakor snart också! Åt ju max för bara några timmar sen, är det normalt att jag är hungrig nu igen?

Aja, nu ska jag ta hand om min pojkvän, för han är sjuk!

♥♥♥


Mina tjejer!

Sitter hemma hos Sepideh just nu med Sara och har precis ätit Max mat! nu ska vi umgås och snacka massa gossip! Har ju inte uppdaterat bloggen idag, ville bara säga att jag lever!

Ser ni att det är Kissie på bilden i mitten, snygg hon är va?


it dosen't matter.

Shiit va många besökare jag har haft igår & idag på bloggen! Kul att många hittar hit. Jag hoppas verkligen att ni stannar! :) Kommentera gärna vad ni tycker är kul att läsa om, så jag vet vad jag ska underhålla mina läsare med! Har precis kollat klart på Paradise Hotel, asså shit vilket jävla drama det är haha fett kul att titta på!
& måste säga att det är kul att Erik kommit in igen, heja heja Erik & Lin!!!

Har förresten ätit världens godaste lasagne också. Nu ska jag ha en såndär tjejkväll för mig själv, ska bada skummbad, skrubba fötterna, lägga ansikts mask, måla naglarna, noppa ögonbrynen, ja tjejer ni vet nog vad jag menar!


måndag igen!

At work just nu, med sara, binta & vendela .. Det är så himla kul att jobba med människor som man känner så pass bra! Jag menar, underbart att jobba med sin mamma, storasyster & sin bästa vän. Blir lixom kul att gå till jobbet.  Aja, nu har vi lunch och Sara försöker få mig att vi ska gå och äta på stan, men orkar jag gå typ 5 min? haha, fett lat i know! Men det är ju kallt :(


Kärlek!


snart, snart, snart!

Jag & Rasmus var och kollade på våran nya lägenhet som vi ska flytta in till den 1:a Januari! Ååååh, så fin den var helt underbar! Sen åkte vi till Ikea med hans mamma och handlade massa massa grejjer till nya lägenheten! Den kommer bli så himla fin! Wiiii, vad glad jag är!

Nu sitter jag hemma hos min fina mamma & väntar på en god middag som mormor håller på att laga! Mormors mat är alltid bäst. Nu ska jag gå och umgås med familjen! :)


söndag

Igår så var världens bästa systrar hos mig, vi satt och bara snackade & umgicks! Helt underbart att få vara med dom två människor som man älskar mest på hela denna jord! :) Världens finaste systrar har jag helt utan tvekan! Iallfall, vi tog massa cam bilder, och jag försvann ett litet tag & idag när jag öppnade camen så höll jag seriöst på att kissa på mig! Vilka roliga bilder Binta & Isa hade tagit hahahahah, jag dör fett roliga!

Nu ska jag & älskling kila iväg på en grejj! Berättar om det mera när jag kommer hem!



HAHAHHHA, ni knäcker!

18:00

Nu drar jag & kim iväg på restaurang! :) Puss!!


lördag

Ligger i min säng och har legat här hela dagen! Haha så jävla skönt att bara ligga i sängen i detta väder! Men nu ropar duschen på mig, ska ut & äta på restaurang med Kim! :) Mysigt, men nu måste jag skynda mig lite, för hon kommer till mig vilken sekund som helst!





kärlek till er underbara ni!

Nu är jag hemma igen, efter en underbar kväll hos Lasse, som alltid då med andra ord.. Åt så jävla god mat, drack massa cider & bara pratade massor! Lasse & Ylva, underbarare människor får man leta efter! Tack för alla fina & underbar ord! :)

Min älskling är i sthlm idag, så i natt får jag sova helt själv buhu .. Men, det kan faktist vara skönt att sova själv ibland, iallfall i våran stora säng, då får jag ta hur mycket plats jag vill! :) .. Ska strax kolla på One tree hill & Grinchen!

We belong together! Jag älskar dig.♥


fredag

Nu drar jag iväg till Rasmus pappa på middag! Hörs när jag kommer hem! :)


sjuklingen

Trött & sliten tjej .. Har inte blivit något jobb för mig idag, vaknade upp med huvudvärk och hade överdrivet ont i halsen, så jag sov till kvat över 1 idag, skönt! Är fortfarande snuvig och har ont i halsen men jag hoppas att det går över snart, det är ju fredag idag! 


Världens bästa!

Kom hem för ett litet tag sen, var hos Rasmus pappa, Lasse & hans sambo har varit i Gran Canaria, så dom hade köpt pressent till mig, en jätte fin klänning fick jag! & Nu har jag precis duschat och ligger i sängen med min nya pyjamas hihi, äntligen slipper jag frysa ihäl när jag sover! Hoppas jag på iallfall!

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel eftersom att jag missade dagens avsnitt!




torsdag

Slutar jobba om 20 min! Då ska jag ner på stan med bästis och köpa en pyjamas, haha låter som ett litet barn.. Men asså seriöst jag klarar inte av kylan det är för kallt! Till och med när jag ska gå och lägga mig med två tecken & en rasmus som ligger och håller om mig, så fryser jag som fan ändå! Helkt sjukt, fryser inte lite heller!

Nu ska jag jobba vidare sista 20 min! Puss på er

Nog för att jag älskar snön! Men va fan seriöst, typ -20 grader ute, & det är inte okej!


lär känna mig bättre!

Hittade lite roliga frågor som jag tänkte svara på! :)

1. vad heter du? Jainaba Omie Mimmi Jawla
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Tindra, för det är så himla fint, men jag skulle inte passa att heta så, men min dotter ska heta Tindra eller Vanessa!
3. vilket stjärntecken är du? Tvillingarna
4. vilken årgång är du? 1991
5. vart bor du? Uppsala
6. bott utomlands? Ja, i gambia när jag var bebis.

UTSEENDE
1. hur lång är du? ojj, inte mätt mig på tusen år faktist.
2. hur mycket väger du? 56 kg
3. hårfärg och frisyr? Svart, uppsatt
4. ögonfärg? mörk bruna
5. mest nöjd med? Mina läppar
6. minst nöjd med? Mina ben
7. skostorlek? 36
8. glasögon? nej
9. har du några piercingar/tatueringar? Hål i tungan och öronen, ingen tatuering so far.

FAVORITER
1. filmer? The blind side & Grinchen hiihhi
2. låtar? Blandat.
3. årstider? Sommaren!!

1. vad använder du just nu för jacka? En rosa Boomberang som är fruktansvärt ful, hatar den!! Usch, men hittar ingen annan fin jacka ju.
2. vad använder du just nu för skor? Ett par svarta gängor & ett par svarta stövlar
3. favoritfärg på kläder? rosa & svart
4. favoritaffärer? Köper typ allt från gina & hm
5. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Det är jätte olika faktist, shoppar inte lika mycket nu på vintern.. Men denna månad har jag shoppat för typ 2.000 kr .. Brukar ligga mellan 2.000-3.000 i månaden typ!
6. vad har du för byxstorlek? 25
7. vad har du för tröjstorlek? XS ibland S
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover, byter kläder, kollar på tv.. Är nästan alltid i rummet
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Rasmus :)
10. favoritpryl i rummet? Våran stora säng
1. vad heter din morfar? Lars Andersson
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? nycklar, cigg, tändare, tuggummi, ringar, busskort, pengar, bank kort & legg haha.

3. vad är du beroende av?
Vänner, familj!
4. vilket land kommer du i från? Halv svensk, halv gambian
5. vad köpte du senast? Cigg & godis och mat
6. har du nåt husdjur? Nej.
7. vad bor du i? I en trea, radhus

GREJER
plånbok: beige
tandborste: rosa & blå
smycken: silver ringar
solglasögon: Har inga för tillfället

RSS 2.0