en nödvändig söndag.

Halloj! Tycker att jag har hunnit göra ganska mycket idag med tanke på att det är söndag, & då brukar jag bara slappa! Men började med att jag och rasmus stor städa heeeela lägenheten, satt i badrummet och skrubbade med en tvätt svamp så att det skulle bli riktigt rent haha.. Men det var värt det, lägenheten är hur fin & mysig som helst nu! Har tänt typ 30 ljus också, gilllaart!

Sen så åkte jag och stor handlade massa mat med pojkväns mamma, var på gränby centrum. Och nu har vi precis ätit en god middag, det blev lövbiff och potatisgratäng.

Nu ska jag duscha och sen bege mig en tripp till min andra familj (pojkväns pappa) chilla där en stund, och sen komma hem och kolla på alla bra program som är idag, älskar söndagar på tv! Gossip girl, ensam mamma söker, beck, jersey shore, & kungarna av tylesand. Man får bläddra mellan kanal till kanal för många program är ju sammtidit hah..

Pusssss!

Älskade familj, kunde inte få en bättre familj.


söndag.

Godmorgon på er! Har precis vaknat typ, känns skit tidigt klockan är ju bara tjugo över 11? Men ni glömmer väl bort att man ska dra tillbaka klockan 1 timme, så egentligen är klockan tjugo över 12.. Idag är det söndag vilket innebär slappdag som faaan. Fast jag har ju faktist bara slappat hela helgen haha..

Ska strax sätta på en film som jag ska titta på tror jag, det blir nog one tree hill bäst! & om ett litet tag ska jag gå och handla lite mat och sen ska jag laga spagetti & köttfärsås. muuuums, en an mina favorit rättet! :)

Nu kommer jag inte på något mera att skriva, så vi hörs senare istället!

PUSSS!
Ta mig tillbaka till paradiset?!


mys lördag med dom bästa.

Halloj på er! Kom typ precis hem efter en lång dag, åkte till stan med hjärtat & hans bror runt 2 tiden, gick runt på stan i flera timmar & vet ni vad jag hittade? EN bh, det var allt jag fick med mig hem :( .. Sen gick vi och käkade och sen på bio och såg i rymden finns inga känslor, den va bra faktist, men värsta psykos filmen haha

Nu väntar jag på att bästa vän hon kommer när som helst hoppas jag, för jag rasmus och sarisen ska till ica och köpa massa god grejjer, är sjukt sugen på glass med chokladsås maränger & strössel! Muuums, så blir det nog lite chips godis & läsk på det också, & en film haha stöörsta tjockisen svär, men men det är lördag & då får man goffa! Det säger min älskling iallfall!

Nog om mitt liv nu, hörs senare. Hoppas ni får en bra lördag! PUSSS!


jag älskar dig.

Godmorgon. Vaknade typ för en timme sen, typiskt att jag inte kuna sova ut idag, men aja jag är pigg iallfall och det är ju huvudsaken! :)

Idag ska jag & min man gå och äta på resturang och sen gå på bio mysigt!

Förresten jag och rasmus sitter och diskuterar han ska tatuera in massa saker på heela hans arm, han har redan gjort en jungfru maria, vad tycker ni om killar som har tattuering över heela armen? Fult ellerhur?! Förlåt älskling, men du vet att jag inte tycker att det är fint..

Aja, nu ska jag ligga kvar i sängen och slappa nån timme, sedan duscha & fixa mig och gå och handla lite mat också!

Hörs sen bloggen, pusss på er!


Bjuder er på en bild på min min fina skatt!

jag hoppas att du vet hur mycket jag älskar dig & hur mycket du betyder för mig, tack för att du alltid alltid finns här för mig, du anar inte hur glad jag är att jag har dig, jag lovar dig älskling jag är din bobo för evigt! ♥


onödigt inlägg? JA

Godkväll gott folk .. Ligger i sängen och kollar på tv har precis duschat & är så jävla trött, man blir så trött av det jag håller på att somna, helt sjukt hur trött man kan bli. Men vill inte somna än, vill känna att det är helg och vara vaken länge så att man kan sova länge imorgon!

Kom hem för ett tag sen från mamma, och huset var as stökigt, så ställde mig och städa, hatar att komma hem när det är stökigt, men så är det när man bor med sin lata pojkvän.. Tjejerna var här och mös massor med mig, dom har precis gått hem.

Nej skämt & sido, han är faktist duktig när det kommer till städning och sånt. Aja, nu babblar jag på för mycket igen som vanligt. Tänker varje gång att jag ska skriva ett kort inlägg, men det slutar alltid med en bok & bara massa tråkig text, men så är det.. Det händer inte specielt mycket i mitt liv hah.

Nu ska jag krypa ner i min älsklings famn, det är de bästa jag vet hihih..

Godnatt! & Puss på er.

Bjuder på en bild på mig & min fina man.




19:00

Kom hem från stan för  liten stund sen, & nu är jag hemma hos min mami & såhär ser det ut hos henne just nu! Vi har en liten fest för en spceill person!

Ska nog inte göra något speciellt ikväll tror jag, blir kvar här några timmar till sen blir det väl till att träffa bästisarna och sen bara umgås med min älskling.

Puss på er!



Jag & världens sötaste kusin Cornelia.
Jag & lillasyster
& alla mat.

fredag!!!

Nu har jag precis slutat jobba, skönt! & fy fan va skönt med fredag, slippa gå upp så himla tidigt & bara kunna sova ut i älsklings famn :) 

Nu drar jag iväg till stan med min älskade mormor, vi ska gå runt och titta lite och sen ska vi gå och fika. Senare idag ska jag göra en hemlig grej, hih! Som ni kanske får veta senare..

Pusss!



ååh ser det inte underbart ut, vem skulle inte vilja vara där nu?


kändis snart? hihi

Godmorgon!

Sitter och jobbar just nu.. Kul att jag redan hade 100 läsare bara igår första dagen man bloggar! :) Men måste säga att ni är dåliga på att kommentera, blir ju väldigt nyfiken vilka det är som läser min blogg, skriv gärna erat namn så jag vet vilka ni är iaf..

Idag har jag haft runt 30 läsare hitills, det är ju mycket klockan är ju bara halv 12? Så jag hoppas att ni stannar!


Snart ska jag, mamma, mormor & lillasyster ner till restaurangen och äta lunch. Mysigt att ha världens bästa mormor här också! :)
Nej, nu tillbaka till jobb! Hörs senare!

Pusss!

     

jag tackar gud att jag har er.

Har precis kommit hem till sara, har varit på stan med hengi, shiva & sarisen .. Kollade runt lite i affärer, men hittade ingeting.. Helt sjukt, alla affärer har ju typ fula kläder? Aja, skönt att få umgås med dom man älskar så att man kommer på lite andra tankar, som ni kanske förstår efter inlägget jag skrev tidigare idag så mår jag inte så bra idag.. Men som tur är så har jag världens finaste familj, vänner & pojkvän som verkligen finns där för mig när jag behöver dom som mest, ett stort tack till er, ni glömmer väl aldrig bort att jag älskar er? Och uppskattar varje minut jag får tillbringa med er.

Nu ska jag kolla på paradise hotel med mina tjejer, och sen ska jag hem och mysa med min älskling.. Han kommer garanterat få mig att må bättre, som han alltid får, han får mig alltid att må bra!


jag älskar dig. Vila i frid pappa. 28/10 2008

Jag kan inte fatta att det är sant, jag kan inte fatta att det har gått 2 år idag sen du gick bort från mig pappa. Jag kan inte fatta att du är död pappa. Du hann ju inte ens bli 45 år?! Jag kan inte fatta hur livet kan vara så orättvist! Varför just du? Varför just min pappa? Jag älskar dig över allt annat pappa, och jag skulle göra allt allt allt verkligen allt i världen för att få dig tillbaka till mig. Du var inte redo än, du vill verkligen inte detta..

Du hade ju så mycket planer i ditt liv? Jag tänker på dig varje dag, varje minut & varje sekund, jag vill bara lägga mig i min säng och gömma mig där föralltid, jag vill vara hos dig pappa. Jag vill inte vara här på jorden om inte du är med mig. Du är min stora förebild pappa, jag vill bli som dig när jag blir stor. Du var en sån fin människa så underbar, du brydde dig alltid om allt & alla, du ville alltid alla väl!

Jag kan fortfarande inte fatta att du är borta pappa, det har gått två år, två hela år IDAG, men jag kan fortfarande inte fatta att jag inte kan ringa dig och bara fråga hur du mår, eller åka och hälsa på dig, jag har fortfarande inte fattat det, och jag önskar varje dag att jag ska vakna upp i min mardröm! För detta är precis vad det är för mig, EN MARDRÖM! Önskar att någon kunde nypa mig så att jag kan vakna upp nu..

Detta är helt sjukt! Denna förbannade jävla cancern! Ångrar mig varje dag att jag inte hälsade på dig oftare pappa! Jag vill bara krama dig, iallfall för en sista gång.

Det gör ont i hela kroppen, det gör ont i hjärtat, det känns precis som någon stuckit en kniv i mitt hjärta! Det gör ont i hela mig. Jag kan inte sluta tänka på dig, hur fin människa du var. Hur mycket du älskade dina barn, fast du kanske inte alltid visade det på bästa sättet, så vet jag det pappa att dina barn var allt för dig!

Jag skulle kunna sitta och skriva en hel bok, men jag orkar inte mera, jag vill inte mera. Allt jag vill är att få tillbaka min pappa.

Må du vila i frid pappa, och jag lovar att jag kommer till dig snart, jag lovar dig pappa att vi kommer att ses snart igen!

Jag älskar dig pappa, snälla kom tillbaka till mig, snälla pappa? Din dotter behöver dig! ♥

Vila i frid pappa. :'( ♥


trött? JA!

God morgon!

Sitter på jobbet nu, fick lite sovmorgon idag, behövdes verkligen .. Igår var jag ju som sagt hos pojkväns pappa och firade honom, blev kvar där väldigt sent igår, så det var därför jag tog sovmorgon .. Hade det jätte trevligt iaf, som ja alltid har hos den familjen! Gud vad jag älskar dom, helt underbara.

Nej, nu ska jag fortsätta jobba. Mer om mitt liv får ni senare! ;)

Puss!



Oj, va liten jag var .. Man kan inte tro att man har varit såhär liten hihi..

Tredje gången gillt.

Hejsan allihopa, nu har jag skaffat blogg igen, tredje gången gillt, är det inte så man brukar säga? :)

Idag har jag jobbat för fullt.. Sitter just nu hemma hos min fina mamma, med lillasyster, shiva & hengameh .. Vi väntar på sarisen, för vi ska åka till Gränby Centrum, jag ska köpa pressent till min pojkväns pappa som fyller år idag, så grattis till dig världens bästa Lasse!

Sen vid åtta tiden så ska vi hem till rasmus pappa och äta tårta och fira honom! :)

Aja, nu ska jag inte babbla på för mycket, men hoppas ni stannar och följer min blogg för det kommer ni inte ångra!

BossBoss!


RSS 2.0