love

Är hemma hos mamma med mina tjejer, vi sitter och pratar & nu måste jag skynda mig och kolla på BB. Jag gick till mamma med en handduk på mitt huvud såg ut som ett freak hahaha, sara satt med mig medans jag badade, och jag lovar vi satt där i över en timme och hade värsta djupa samtalen.


Jag är så tacksam att jag har dig, du är så värdefull för mig Sara, du betyder allt.

@ jainaba & rasmus

Skippade träningen idag, för jag kände verkligen att jag behövde vila idag, kan inte gymma imorgon heller för då jobbar jag kväll, men på onsdag börjar allvaret igen! Har varit och storhandalt massa mat, 1200 kr fattigare efter storhandlingen blev man också, men det är ju sånt som man måste lägga pengar på när man inte bor hemma.

Står just nu i köket och lagar mat, lövbiff med potatis gratäng till mig sara o' ralle.. Sara står just nu och pratar fett mycket med mig, men hör inte ett ord vad hon säger för jag är för inne i detta ju haha!


never mind

Kom precis hem från bion, vi såg min låtsasfru, den var sjukt bra faktist, lätt värd att se! (: Nu ligger jag i sängen och ska mysa med min baby framför en film innan det blir deck-time för oss hihi! 'o med det så säger jag godnatt bloggen!

härliga söndag

Jag sitter hemma hos min fina mami just nu, med hela släkten vi firar lillebror, mysigt att alla är här! Vi har ätit mat & världens godaste tårtan som mormor har gjort! Jag har sminkat min lill-kusin Kornelia också hihi..
Jag & min baby ska gå och äta på restaurang & sen gå på bio klockan 9.
Min fina älskling!

lördag

Sitter hemma med sarisen & väntar på att tarzan ska komma hit, jag lagade tacos till mig sara & rasmus för ett tag sen .. Vi ska nog inte göra nått speciellt idag, kanske kolla lite på film osv.

bäst.

Okej, fyfan vad kul jag hade igår.. Förfestade som sagt hemma hos mig, & efter det blev det BJ. Jag, sara, becca & samantha gick till mcdonalds och köpte med oss fett med mat hem! Åt min mat när jag kom hem och deckade på 2 sek.. Har hunnit städa här hemma också, för det var KAOS efter igår.
Här får ni massvis med bilder från igår, tog hur mycket bilder som helst. (:
Shit, blev skit mycket bilder nu, men det är väl det som är kul med att ha en blogg? Tycker jag iallfall.

min fredag

Idag ska jag:
• jobba till klockan 12
• ha möte med alla på jobbet
• afterwork med jobbet, mat, spel & god dryck
• hem, duscha & fixa mig
• förfesta med mina bästa tjejer, hemma hos mig
• & sist men inte minst, en FET UTGÅNG!

Just for you're info everybody! (:


jag älskar dig.

thailand, underbart

Juste, har glömt att visa er vårt lyx-hus som vi ska bo i när vi åker till Thailand, seriöst så AVLIDER jag när jag kollar på bilderna, hur jävla lyxigt som helst!!! Shit fattar ni nu varför jag längtar som ett cp?! Kan knappt kolla på
bilderna för blir helt deppig och vill åka NU denna sekund!
Här kommer några bilder, men jag kunde inte ta alla bilderna av någon konstig anledning, om ni vill kolla på resten av bilderna så gå in på den här hemsidan, http://www.bangtaowhitehouse.com/ och i vänstra hörnet står det " visa bildspel " där kan ni se alla underbara bilder!
Asså ni måste gå in och kolla på alla bilderna, det är ju typ som en dröm?!

torsdag

Nu har jag lunch, ska gå till stan nu och möta upp älskling för lite shopping & lunch! :) Så vi hörs senare peeps.



Hahahaha, goooosh vilken gammal bild på mig & bästis, 5 år gammal.

stressig dag

Okej, shit har hunnit göra sjukt mycket idag, känns som att denna dag har varit typ 48 timmar.. Jobbat, shoppat, tränat, köpt mat, hem till mamma för att fira lillebror, hem, duscha, laga mat & nu ska jag äntligen äta min efterlängtade lövbiff med ris :) Okejdå, jag har inte lagat mat för det gör min man just nu haha, men har ändå hunnit göra mycket idag. 


 


shopping!

Har varit på stan och shoppat massa saker med bästis, åh vad jag älskar att köpa kläder! :) Slutar jobba om 2 timmar då jävlar blir det hårt träning, Sepideh köper gymkort idag också så jag & sara kommer att döda henne idag haha. So be prepared lillen hihi!


Tillsammans klarar vi allt, bästavän! <3


idag är det din dag

Grattis på din 9-års dag min älskade lilla skatt! Hoppas att du får en underbar födelsedag lillebror, du är den bästa lillebrorn i hela världen. Du förtjänar det bästa av det bästa! Jag älskar dig oerhört mycket.

 
Du börjar bli en stor pojke nu min lilla älskling, men oavsett vad & oavsett hur gammal du blir så kommer du alltid alltid att vara min lille Ma! & alla dina storasystrars lilla skitunge. ♥


tisdag

Kom hem för någon timme sen från gymmet, var GRYM idag måste jag säga .. Har hunnit ta en fet kokhet dusch & nu håller jag på att koka pasta, det blir spagetti & köttfärsås till middag idag. Älskar känslan när man verkligen känner att man har tränat sten hårt, kommer hem tar en dusch, äter jag lovar er ni som inte tränar, det är bästa känslan ever.


Juste, jag har laddat ner massa avsnitt av desperate housewives också, så då vet ni vad jag kommer att sysselsätta mig med resten av denna kväll! :) + bigbrother klockan 10!



*

Har precis tagit mg ett skönt bad, fyfan vad det är underskattat att bada, jag älskar det & gör det hela tiden! Men hatar när man får cp psykos och går upp efter 5 min för att det blir för varmt eller för att man blir för rastlös haha!



Väntar på att bigbrother ska börja, och efter det blir det nog nanna tudde för mig, är as trött.


only you

Det finns ingen som gör mig så lyckling som du gör mig. <3


Damalanop ♥
 


love it

Har haft en underbar helg, har uppdaterat dåligt för att jag inte har haft tid att blogga hela enkelt, kollade nyss på big brother premiären med älskling, asså det är ju bara en massa gamlingar med? Mammor & pappor och grejer, helt sick.

Rasmus och jag ska sätta på en film nu som vi ska avsluta denna vecka med, imorgon är den ny vecka med nya möjligheter! :)








lördag


freeedag

Efter jobbet så gick jag med min älskade mamma & bästa lillebror och åt på restaurang, apgott! & efter det blev det en träning för min & bästis del. Det var allt för mig på en stund! Två bilder från idag.

 
MINA finaste! Finner inga ord för min kärlek till er ♥


torsdag

Har precis kommit hem från rasmus mamma, vi var där på fika! Hemmagjorda downalds blev det, fett med gott säger jag bara. Var riktigt duktig idag på träningen, körde 20 min på crosstrainern & 40 min på löpbandet & sen styrke-träning, mage, lår, ben (: duktig cheeey!


aldrig igen min skatt!

Jag älskar dig! Aldrig aldrig aldrig mera ska någon utsätta dig för detta igen! Det lovar jag dig. Det gör så ont, för jag älskar dig så mycket.



Du är min dyrbara skatt, min älskade lille Ma. ♥


onsdag

Är ledig idag & det är hur skönt som helst jag älskar att vara ledig en dag mitt i veckan. Just nu väntar jag på att lillasyster ska vakna, ska strax gå en prommenad till ica och handla god frukost till oss & sen gå till mamma på mys frukost med min älskade lillasyster.



Mamma & lillasyster, universums finaste människor! ♥

förändring

jag är så himla trött på mitt utseende nu, känns som att jag har sett ut såhär i typ 100000 år?! Dags att göra något åt det känner jag nu. Funderar på att färga håret brunt så som jag hade i somras & sen hårförlägning .. Är iallfall säker på att jag ska göra det till sommaren, men funderar starkt på att göra det redan nu faktist! Är trött på att alltid känna mig ful, usch!
- som den här färgen som jag har på bilden, behövs en fet fändring nu tack!

blä

hela den här dagen har bara varit BLÄ!  allt är bara cp idag för mig, vet inte ens varför. Men hoppas att någonting bra händer mig idag för usch, hatar sånahär dåliga dagar!!!


du, du, du bara du!

♦ Har haft mys-middag med min Rasmus! Lasagne blev det & as gott var det.

Jag fick världens gulligaste nalle av mitt hjärta, vi har döpt honom & han ligger bredvid mig i sängen nu haha kommer bli min andra älskling! Nu ska vi 3 kolla på film & fortsätta mysa.







Tack, du är det bästa jag har, jag älskar dig
min diamant!

alla hjärtans dag.

Först & främst, - glad alla hjärtans dag allihopa! :) .. Efter jobbet blir det träning för min del & efter det blir det hem & laga middag som jag & älskling ska ha.

Vi orkade inte göra värsta grejen bara för att det är alla hjärtans dag, utan vi nöjer oss med en mysig middag & sen bara njuta av varandras sällskap, för det är ju faktist de som är det viktigaste att man spenderar denna dag med dom som man älskar!


söndags mys

Nu; solsidan, efter det Wallander, massa popcorn & hallonsoda tillsammans med världens finaste & bästa pojkvän!


jawla & smilevski













<3


<3


Det é bara äkta kärlek.

-

Jag ska sätta lösenord på min blogg, så alla som vill ha det får skriva till mig i min inkorg på facebook!




kvälls-pass

Jobbar kväll idag, så slutar klockan 8 shalallal .. Just for your info.


Mjukis-dressen är på idag!




Live från jobbet huhu

jag saknar dig.

Ingenting är detsamma för mig i min värld utan dig.
Jag tänker på dig & saknar dig varje dag som går, jag älskar dig pappa!
Jag skulle göra allt för att få tillbaka dig i mitt liv, varför just min pappa? :'(

Det gör så fruktansvärt ont. ♥


Du är min förebild pappa! ♥

just so you know i live

° Nu duscha, äta, kolla på film & sova!




Måndag

Sitter på jobbet & har lunch, åt yoghurt med flingor idag för min pannik-ångest för att jag åt max igår haha! Efter jobbet blir det sten hård träning.


mys

Detta har jag ägnat mig åt den senaste timmen, hur skönt som helst! Och nu ska jag lägga mig i sängen med nybäddade säng kläder & med min man och kolla på Wallander, kan inte bli bättre ansvlut på denna helg :)




<3

Har varit på lång-prommis idag med sara & seppi, blev en sväng förbi max på lite mat! Ångest? Ja.




mina bästa

Nu har mina tjejer precis gått, vi har haft det bäst som vi alltid har. Idag vart det massa massa prat, det blev en del tårar men också mycket skratt. Det är sjukt hur mycket jag uppskattar & älskar er mina bästa tjejer. Tack för att ni är en del av mitt liv, I love you until the end ♥







lördag

Sitter hemma hos mig med mina tjejor, sepideh & sara .. Jag har precis lagat lasagne till oss, FYFAN va gott det var säger jag bara! Stolt över mig shälf huhu :) Nu ska vi fortsätta prata minnen, HAHA asså jag & sara har gjort sjuka grejjer i våra unga-dagar fan.






torsdag

Jag vet att jag har uppdaterat dåligt, men har inte gjort något speciellt faktist, har jobbat, tränat umgåts med mina vänner & min pojkvän! Idag var banaz, sepi & lillasyster här, vi bakade scones och drack té och pratade & skrattade massor, as usual! Mami & lillebror kom förbi en stund också.

Nu ligger jag i sängen och ska strax krypa ner i älsklingens famn & titta på en film inann vi somnar! :)

Juste, beställde denna päls-jacka idag också, visst är den fin? Jag fastnade verkligen för den.


onsdag

Gud så glad man blir när man vaknar upp i detta underbara väder, hur soligt & fint som helst. Nu ska jag klä på mig, äta frukost och sen drar jag och bästis till gymmet! :) .. Senare idag ska jag & rasmus gå och äta på någon restaurang, mysigt! Helt sjukt att man blir på såhär bra humör på grund av lite sol! Love it.


Jag är världens bästa & finaste vän, sådeså!

21:01

Kom hem för en liten stund sen, har jobbat i 11 timmar idag.. Började halv 9 & slutade klockan 8, duktig tjej jag är ellerhur? :) .. Men det lönser sig att jobba långa pass tycker jag för imorgon så är jag ledig, och då ska jag träna och sen får vi se vad mer jag hittar på.

Nu ska jag äta för älskling har lagat mat till mig, sen ska vi kolla på film. min bästa man!




du är min solstråle!


RSS 2.0