tisdag

Står och steker pannakor och känner mig som värsta hemma-frun haha .. Men tråkigt att jag inte har så mkt fantasi när det kommer till mat, men det jag kan laga blir oftast riktigt gott! Men det har jag nog fått från min pappa, han var ju faktist kock! Om ni inte har smakat pannkakor med nutella choklad, så är det ett måste! Överdrivet gott!

Ojdå, nu måste jag skynda mig att steka klart & hinna äta, kom precis på att desperata hemmafruar börjar om 50 min. På återseende! :)


bästa!

Ååååh, jag är så himla glad, för världens bästa nyhet idag! Fyfan vad glad jag är, lycklig tjej! Jag berättar mera för er senare när det är mer säkert! Nu ska jag & bästis gå och shoppa lite på stan, hihi.. Vill ha lite mera nytt i garderoben!


usch, fy & blä!

Blä, blä & blä! Hatar såna här dagar, när man inte vet vad man ska göra med sig själv, man vet inte riktigt vart man ska ta vägen. När det bara känns som att allt är skit & man bara inte orkar mera.. Tråkigt att man ens ska behöva må såhär, men jag antar att alla mår skit ibland? Det verkar ju vara en del av livet. Annars vore ju livet konstigt utan problem.

Aja, nu ska jag inte sitta och skriva mera känner jag! Nu ska jag lägga mig och badet & ligga där i all evighet? Puss på er!
 


Varför kan man inte bara vara såhär liten igen? Då man inte hade några problem alls!


sliten måndag

Dålig uppdatering i know! Men igår så orkade jag faktist inte blogga, var bakis dag för mig .. Rasmus mamma hade ju fest i lördags, hur mysigt som helst, vi åt middag & drack gott! Senare på kvällen blev det BJ för mig, rasmus & hans bröder och deras flickvänner & fyfan va kul vi hade, roligaste kvällen på länge faktist!

Så tack till er allihopa, tack för en underbar kväll! Tog massa bilder från i lördags, men hittar inte sladden till kameran!

Jag & sara just nu på jobbet!


lördag!

Pigg som en piggelin är jag just nu! Vaknade för en liten stund sedan och nu ska jag klä på mig och sen åka till Gränby centrum ( mitt andra hem ) haha och köpa en ny ögonbrynspenna hittar inte min någonstans den är helt borta! & jag kan ju inte direkt gå ögonbrynslsö. Så ska åka dit med Rasmus bror & hans flickvän Isabelle,


you don't know what you lost, until you lost it.

Nu har jag precis kommit hem efter många timmar på stan & gränby centru, åkte först till stan med Rasmus men hittade ingeting där. Så jag åkte till Gränby centrum med Rasmus mamma och hans bror, hjälpte Åsa att handla massa grejjer tills imorgon, hon ska ha fest eftersom att hon fyllde år. & sen så köpte jag massa pressenter till henne också! :) Var på gräncy i typ 3 timmar, haha sjukt fan!

Nu ligger jag i sängen och fryser till is snart, så jävla kallt ute.. Så ska lägga mig i badet snart, och ikväll ska jag bara vara hemma med Rasmus & ladda inför festen imorgon!


äntligen helg igen.

Igår var tjejerna hemma hos mig.. Sara, sepideh, banaz & lillasyster .. Vi hade tjejkväll donade med hår färgning hela kvällen .. & gud så fint det blev också. Nu sitter jag på jobbet och ska börja jobba nu. Slutar kl 3 idag och då ska jag ner på stan med Rasmus, jag ska köpa en pressent till hans mamma som fyllde år för någon dag sen!

Hoppas allt går bra idag för min älskling, håller alla alla tummarna för dig.

Du är min andra halva hjärtat. ♥

   




torsdag

Har precis kommit till jobbet nu, blev inget jobb på förmiddagen .. Var på Net on net & köpte massa grejer till företaget & så köpte jag en data väska & en digital kamera, men är lite osäker på den, tror jag ska lämna tillbaka den .. Nu måste jag sätta igång och jobba!


en shopping dag & jag mår bra.

Kom hem från ett tag sen, var först på stan med bästis som jag skrev tidigare, jag köpte massor med fina kläder! & fina underkläder och ansikts produkter! Man mår så bra av att shoppa. Skönt med lite påfyllninh i garderoben..

Sen åkte jag sara & saga till Gränby centrum och där köpte jag lite smycken och sånt! Nu sitter jag med en svart hårfärg i håret & ska strax hoppa in i duschen! :) & sen kolla på massa avsnitt av one tree hill & pussas med min älskling. 

 
Här är en bild på mina naglar, haha dom ser fett tjocka ut!


åååh så fina naglar jag har nu

Har precis kommit till Mamma nu, har varit och fixat mina naglar .. Det tog långt tid, men dom vart så jävla snygga! Tack till dig Shiva, dom blev till och med finare än när jag fixat naglarna tidigare gånger, trots att det var hennes första gång hon gjorde nagelfärlägning! Visar en bild på dom lite senare, men nu måste jag jobba..

Är ju bara 1 timme kvar tills jag slutar & efter det ska jag till stan noch shoppa med bästis! :)


everything happends for a reason

Har precis kollat på Paradise hotell, och ni som läste min blogg för någon vecka sedan & såg dagens avsnitt måste förstå hur jävla överlycklig jag är över att en viss person åkte hem idag.. Hahah fyfan jag känner mig som en hemsk människa, men tyckte verkligen inte om den personen!

& sen i samma inlägg skrev jag att jag hejade på Emanuel, för att han är så himla neutral & han är verkligen den enda personen inne i huset som inte varit falsk och inte snackat skit om någon! Så blev lite ledsen i ögat att det var han som fick åka hem, speciellt när man såg hur himla ledsen han blev.. Jaja, nog om Paradise!

Nu ska jag kolla på film med Rasmus bror & hans flickvän..

Juste vet ni vad, jag har laddat ner masssor av avsnitt av One tree hill, må vara en av dom bästa serierna som någonsin gjorts, så man kan ju säga att min kväll blir lång idag!


måndag

Sitter på jobbet med Sarisen, hon ska börja jobba lite extra här, så nu är hon är på introduktion & hon ska nog vara här hela veckan! Nu ska jag lära henne massa saker, ni får en bild på oss just nu! Fina va?


21:36

Tjejerna gick hem för ett tag sedan & nu sitter jag i sängen och har kollat på massa tv program! Ska fixa i ordning ett varmt bad åt mig & älskling nu och sen ska vi titta på filmer & bara mysa!


söndag

Kom precis hem, har varit och handlat mat på Gränby centrum med Rasmus mamma .. Nu är bästis hos mig också och vi sitter och väntar på att Sandra ska komma hit också, vi ska laga mat, kyckling filé med friterade pommes! :)



00:47

Kom hem för ett litet tag sedan .. Blev inge cider med tjejerna, jag drog till Rasmus pappa istället och drack cider med Lasse & Ylva, bästa sällskapet. Sen gick vi över till deras grannar en stund! Min pojke är inte hemma heller, han är med sina vänner så jag är helt ensam hemma, så nu ska jag kolla på massa filmer & sen sussa sött! :) Me like!


lördag

Sitter hemma hos mami just nu med Sara & Sepideh, vi är hundvakt åt min mosters hund hah.. Idag är det lördag & vi sitter och planerar vad vi ska göra, vi funderar på att sätta oss någonstans och ta några cider! :) Så längesen vi gjorde det.

På återssende!




you are the best I ever had!

Kom hem från Sara för en liten stund sen! Vi åt middag och hade det allmänt mysigt. Nu ska jag ha myskväll med mitt hjärta & ikväll blir det tidig säng för mig för jag är så jävla trött och ska sova ut imogon!





fredag all night long

Jobb, jobb & jobb as usual! Nu har jag lunch och ska iväg till Gränby Centrum med fina mamma, åse & morfar! Handla lite grejjer & äta lunch!

Slutar klockan 3 idag, skönt då ska jag hem till Bästis mysa med henne & simon. Världens finaste människor! :)

Jag, sara & simon på nyår! ♥



love you like no one else do.

Har precis kommit hem, ska berätta lite kort om min dag! Var på jobbet vid 9 .. Men det blev inget jobb idag vi var tvugna att fixa lite andra grejer, vid 11 tiden åkte jag till stan där Shiva fixade mina naglar, ska tillbaka dit på tisdag & då ska jag göra nagel förlägning! :) Det är så fint, men längesen jag gick till någon som fixade mina naglar, kostigt för jag tycker alltid att det är viktigt att mina naglar är fina.

Sen åkte jag & sara hem till mamma var där ett tag, åkte med hennes mamma och fixa lite grejjer, köpte med oss mcdonalds hem till henne! FY på mig, sista gången jag åt ute på länge måste verkligen skärpa till mig!!! Kollade på paradise med bästis & fredrik (saras lillebror)

// Nu ska jag duscha & sen kolla på Beck, bästa bästa!


lägenheten

Jag fick en kommentar av någon som ville se min & rasmus lägenhet.. Så nu har jag tagit lite bilder, såhär bor vi!
Älskar våran lägenhet den är så himla mysig! :)


Vårat sovrum!


Detta är också vårat sovrum


Våran garderob, walk in closet är ju inte helt fel


Köket


Vardagsrummet


Badrummet

Så, nu vet ni hur vi bor .. Haha btw om ni kollar noga på första bilder i sängen så ser ni att rasmus ligger nerbäddad där, haha han orkade inte flytta på sig när jag tog bilderna! Vi har ett till sovtum, men det tog jag inte kort på..


gud vilket ointressant inlägg haha

Nu har jag slutat jobba, sitter hemma hos mami & kollar på top model, vet inte riktigt vilken säsong det är.. Men jag hejar på Lisa iallfall. Men om jag minns rätt så är det Jenah som vinner denna säsong? Hon tar ju faktist otroligt bra & starka bilder, men när hon inte är framför kameran tycker jag att hon ser ovårdad ut, precis som Tyra sa! 

Snart ska jag iväg till massa viktiga ärenden! 



 


23:12

Fy-fan vad jag är rök sugen .. Men jag orkar verkligen inte gå till statoil och köpa, är föööööör lat för det usch :/ .. Väntar på att min älskling ska komma hem så att vi kan mysa och så jag kan pussa & krama sönder honom! & hoppas på att han är världens bästa pojkvän som cyklar till statoil och köper cigg åt mig?


tisdag.

Har precis badat & nu sitter jag i sängen och kollar på tv .. Idag har jag hunnit göra mycket tycker jag, jobb 9-16. Mötte sara & negin vi gick och åt på gamlis grillen! Efter det åkte jag & bästis till gränby centrum träffade Peyman där, så vi åkte hem till henne och chillade ett tag..

Saknar dig storasyster!



MY ANGELS

Det blev pannkakor med nutella choklad till middag idag, åh så gott! Lillasyster kom och åt med mig & lillebror :) Mina små änglar, älskar er så mycket att det gör ont! Nu har dom precis gått hem, för lillebror måste ju sova i god tid, han har ju skola imorgon & han brukar sova vid 9! Men jag har sån tur att jag bara bor 3 minuter från min familj så att jag kan träffa dom precis när jag vill!

// Måste bara säga att jag tycker faktist att det är så himla mysigt när det snöar, så länge man håller sig inne iallfall!



Asså, snälla kolla bara på min lillasyster, hur fan kan någon ha skapat en sådan vacker varelse?!


fina älskade lillebror

Har precis kommit hem från jobbet, är barnvakt åt lillebror några timmar nu :) .. Mysigt med lite ensam tid med lillebror, varje gång jag träffar honom så är han så himla hypad! Men när vi är ensamma så är han helt lugn!

Nu ska jag hjälpa honom med läxorna & sen laga mat och idag får Mabou bestämma vad han vill äta! Världens bästa storasyster, ellerhur?! (:

Världens gulligaste lillebror har jag, helt utan tvekan! Finns absolut ingen sötare än den här lilla skiten! Du är allt min lilla skatt! <3

 


ååh så mysigt det blev

Sara har hjälpt mig att mubler om hela mitt & rasmus rum .. Och jag säger bara guuuud så fint det blev, känns mycket större nu iallfall, var lite trångt innan, vi har faktist stort rum, men vi har så himla stor säng så det tar upp typ halva rummet, men nu blev det mycket bättre & ser större ut! Tack för hjälpen hjärtat! Och så har jag tänt massor av ljus i hela rummet också, så himla mysigt, älskar ljus!

Har precis tagit en kok het dusch & nu ligger jag i sängen och väntar på att min älskling ska komma hem! Godnatt på er allihopa!


svar på en kommentar!

Fick en kommentar som jag skulle vilja svara på i ett inlägg


man blir glad över att ni har ett bra förhållande tillsammans, men också lite ledsen eftersom jag saknar en viss person som då var min kille. Det funkade inte så bra mellan oss pga att vi tjafsa mycket osv men jag älskar honom väldigt mycket, det är andra dagen vi inte pratar nu eftersom jag typ avsluta de med honom, men inte riktigt jag vet inte... iallafall hur kommer man över en kille? eller hur börjar man prata med honom igen? jag kände att han inte brydde sig lika mycket och det ända han sa var ''jag bryr mig'' jag blev inte övertygad och jag märkte att något var fel, kanske att han tröttnat? hur märker men det? är det inte lätt att tröttna på den man är tillsammans med? iallafall du har en bra blogg och du är jätte fin! tacksam för svar? :(


Oj, det är en svår fråga, men självklart ska jag försöka hjälpa dig.. Asså grejjen är jag vet ju inte så mycket om erat förhållande så det är svårt för mig att försöka sätta finger på vad det är som är fel. Men alla tjaffsar i ett förhållande, det är helt normalt, jag skulle till & med säga att det är onormalt om man har ett förhållande där man aldrig tjaffsar. Men självklart beror det ju på hur mycket man tjaffsar & hur ofta man tjaffsar.

Alla är ju jätte olika och alla kommer över sin partner på olika sätt & vis, men var hela tiden med folk som bryr sig om dig, försök göra saker så mycket som möjligt för att tänka på situationen så lite som möjligt, gå ut och roa dig och ha kul! Jag kan säga såhär om du har gjort slut med honom för att ni tjaffsar för mycket och att du har sagt till honom att det inte verkar som att han bryr sig om dig och inte ger någon bra respons tillbaka då kanske det inte ens är värt att höra av dig till honom. Jag menar om han verkligen älskar dig och vill vara med dig så borde han ha hört av sig till dig under dom här dagarna eftersom att det var du som gjorde slut! Men om du verklogen vill höra av dig till honom, så säg att du vill prata med honom, men om du inte vill ta allt ansikte mot ansikte så skicka iväg ett sms till honom, och skriv ner allt precis vad du känner, allt allt som du känner var inte rädd att få ut dina känslor! Det kommer kännas mycket bättre när du gjort det, de lovar jag!

Ja, det är mycket lätt att man tröttnar på varandra i ett förhållande, det är jätte viktigt att man inte umgås med varandra hela hela tiden, ( speciellt inte om man bor ihop ) .. Det är viktigt att man är med sina vänner också och kommer ifrån varandra några timmar varje dag! Jag menar som tex mig & rasmus vi bor ihop, men båda jobbar om dagarna sen kommer vi hem, jag umgås med mina vänner & han umgås ganska ofta med sina vänner. Det är iallfall viktigt att man kommer ifrån varandra ett par timmar ibland!

Det är svårt för mig att säga till dig att han tröttnat på dig, men om du nu märkt att något är fel, så är det definitivt det! Det du känner är aldrig fel, dina känslor kan aldrig vara fel! Hur man märker att någon tröttnat är nog ganska lätt att märka, om han inte är lika gullig mot dig längre, om han inte vill göra saker med dig längre, om man börjar tjaffsa hela hela tiden för små skit saker, om han inte får dig att känna dig " levande längre " då finns det nog inte så mycket mera att hämta i det förhållandet!

Hoppas att du har fått svar på några frågor iallfall, och du får gärna kommentera vad du tycker, och om du behöver mera hjälp så kan du skicka ett mail till mig.. [email protected] Ta hand om dig!

Va kul att du tycker att min blogg är bra! :) Tack så hemskt mycket!


farsdag!

Nu har jag precis kommit hem, var på stan med Rasmus & köpte lite pressenter till Rasmus pappa, för det är ju farsdag idag, det har ni väl inte glömt bort va? Ska snart iväg till Lasse med pressenter & tårta! :)

Grattis världens bästa Lasse på farsdag! ♥

// Idag är ju en sådan dag när jag tänker extra mycket på dig min pappa, önskar att du var här med mig så jag kunde få säga grattis till dig på farsdag & förklara hur mycket jag älskar dig! Saknar dig varje sekund Daddy!

Tack att jag har dig.


lite tankar & åsikter direkt från hjärtat.

Känner att jag behöver skriva av mig lite nu om mina känslor! Måste börja med att säga att man kan klaga så jävla mycket på sitt liv för mista lilla grej, man kan klaga över om man tex bråkar lite med pojkvännen, eller med någon kompis eller så.. Men man ska fan börja tänka efter vad man klagar över, helt seriöst, det finns så himla mycket folk som har det tusen miljoner gånger värre!

Jag säger aboslut inte att man ska skita i sitt eget liv, och inte bli ledsen och så över saker, men man ska fan tänka efter vad man klagar över.. Jag menar på att det finns så mycket onödiga saker att klaga på egentligen om man tänker efter, man klagar på skolamaten tex, men tänk på barnen runt i världen tex i Afrika som inte har ett skit! Dom har inte råd att gå i skolan, får aldrig bestämma vilken mat man vill äta, utan man tar det som finns om det ens finns något.

Det är så jävla synd, dom kan bli helt överlyckliga av att få en klubba?! Snälla, en klubba som kostar typ 1 kr, det är inte ett skit för oss.

Jag har en underbar familj på alla sett & vis, jag har underbara vänner & en helt underbar pojkvän & jag har ett jobb som jag kan försörja mig med, jag har alltid mat på bordet, jag kan köpa kläder om jag vill ha det. jag menar vad mer ska man begära?! Visst, jag har inte en pappa, eftersom att han har gått bort, men ändå, jag är så jävla glad över det jag har kvar & jag uppskattar det jag har kvar varje dag som går! Visst det är klart att jag saknar min pappa varje dag & skulle göra allt i världen för att få honom tillbaka, men det kan jag tyvärr inte, man måste lära sig att leva med det och det är så verkligheten ser ut, för jag vet att vad jag än gör så kommer jag aldrig att kunna få tillbaka min pappa, så det är bara att bita ihop & lära mig att leva med det, hur svårt & jobbigt det än är!

Jag säger absolut inte att mitt liv är perfekt, för ingens liv är perfekt, menjag måste säga att det är inte långt ifrån. Jag tänker såhär vad mer kan man önska sig än mycket kärlek från dom som betyder allt i världen allt i mitt liv?! Och det får jag, jag får så mycket kärlek från dom jag behöver kärlek från. Min familj, vänner & pojkvän.. Helt seriöst, det enda jag skulle vilja ha i mitt liv som jag inte har, det är min pappa.. Men jag tackar gud att jag har Rasmus pappa, för han är som en pappa för mig, han har funnits där för mig precis som om det vore min egen pappa! Han betyder så mycket för mig & han är en av dom finaste människorna jag någonsin träffat i mitt liv, jag älskar honom.. Jag tackar verkligen gud att jag har så fina människor i mitt liv, så många som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta & skulle göra allt för! Ni vet vilka ni är! ♥

Shit vilket långt inlägg det blev nu, men kände för att skriva av mig & det är just därför jag skaffat en blogg!

Nu ska jag mysa med min baby & somna i hans famn är det absolut bästa jag vet!




tjejkväll

Sitter hemma hos mig, jag, sara, sepideh, banaz & lillasyster .. Vi har ätit en god middag spagetti & köttfärsås blev det, om ni följer min blogg så vet ni att det är en av mina favorit rätter! :) .. Aja, nu ska jag fortsätta mysa med mina tjejer!

Mina fina underabara tjejer.♥


lördag

Godmorgon typ? Haha, vaknade för typ en timme sen..

Sitter och väntar på att bästis & sepideh ska vakna, vem fan sover såhär länge?! För jag, sara, banaz & sepideh ska ha tjejkväll idag, vi ska gå & handla och köpa mat & massa god saker, & sen laga middag & ha en tjejkväll helt enkelt, sitta och prata massa tjejsnack! Mysigt ska det bli iallfall, längesen vi fyra gjorde något tillsammans..

Måste ju påpeka att jag typ är lite bakis, blev ganska många cider igår hos älsklings pappa.. Kommer inte ens ihåg senast jag var bakis!


party!

Har duschat & fixat mig .. Nu drar jag iväg till Rasmus pappa för middag & sen lite senare vidare till banaz & fira henne hon fyllde ju går för några dagar sen.

Hoppas ni får en bra fredagskväll! :)

& såhär ser jag ut ikväll, ganska enkelt, men ändå fint!


friday

Sitter på jobbet & är trött som fan som vanligt då?! Tack gode gud att jag slutar snart, slutar om tjugo min idag, ska hem & sova ett par timmar, underbart! :)

Hörs senare när jag vaknar!


00:11

Har precis duschat & nu ligger jag i sängen fräsch som fan! :) Kom hem från jobbet och städade som fan, fick flipp, men det är så himla skönt när det är rent & fint, sen åkte jag & bästis till max och köpte mat till oss & rasmus, och sen har jag inte gjort så mycket bara varit hemma!

Nu ska jag & min älskling kolla på sex and the city 2 & med det säger jag godnatt till er! Hörs imorgon

Du gör mig till världens lyckligaste flickvän. ♥

 


du är det finaste jag vet, mami <3

Har preics slutat jobba, idag har det varit en mycket bra jobb dag tycker jag faktist! :) .. Nu ska jag hem och laga mat, vet inte riktigt vad men det visar sig när jag kommer hem.

Nu ska jag ringa bästis & fråga vad hon håller hus, har inte pratat med henne på hela dagen! :O

Jag & min fina fina mami just nu, jag älskar dig över allt. ♥

 



10:12

Godmorgon, sitter på jobbet & här har ni två bilder på mig just nu!

Hörs senare. Pusss!

 


22:07

Åh, åt världens godaste tacos för en stund sen.. Gick ut och mötte shiva & saba på en cigg, sen blev det en cigg med negin också. & kollat på paradise hotel har jag hunnit göra också, asså helt seriöst alla där inne är ju fan dumma i huvudet?! Hejar typ på Lin & Emanuel.. Emanuel för att han är den enda personen där inne som inte varit falsk, han snackar aldrig skit om någon eller nått.. Helt neutral! Gillar den killen starkt, men tror tyvärr att han kommer åka ut ganska snart!

Hata är ett starkt ord, men fyfan vad jag ogillar Melissa i PH, det är helt sjukt, hon är ju fan helt jävla rubbad i huvudet! Hoppas verkligen att hon åker ut kvickt som fan!

Nu väntar en varm dusch på mig & sen ska jag kolla på film med baby.

For you, biatch!


bästis

Bjuder på tre bilder på oss just nu, utan smink fula & slitna.  for you! (hon skiter i shory fast hon är fett hårig) HAHAHHAHA jag tror jag dör! (Internskämt)
Besök Sara's blogg! :)

 


12:47

Vaknade med världens huvudvärk idag, så stannade hemma från jobbet, trodde att jag skulle kunna sova bort huvudvärken, men nej det gick inte, it's still here.. Snart kommer bästis till mig & jag hoppas verkligen att jag mår bättre snart, för jag vill ut & åka pulka idag ju, haha fett kul ju!


roligare bästis får man leta efter!

Rolig dag, kom hem från jobbet så kom bästis till mig, jag sara & rasmus satt och pratade massor, sen så åkte jag och sara med hennes mamma till skopunkten och sara köpte skor, efter det blev det en snabbis förbi gränby centrum och köpte med oss burger king hem till mig!

Kollade på Paradise Hotel och skrattade satan! Har inte skrattat så mycket som jag skrattat idag på läänge faktist, skrattade så att jag höll på att kissa på mig hahaha, så är det när man har en bästa vän som dig, du är väldigt speciell för mig sara & jag älskar dig för precis den du är. Tack för att du är min bästa vän. Mycket kärlek till dig.

& måste säga att det är dunder med snö! Älskar snön, allt blir så himla mycket mysigare! Men nackdelen är när det blåser och det svider i hela sniktet för att snön piskar i ansiktet på en..

För mycket babbel från mig igen, as usual! Nu ska jag bada och ligga där i 10000000 timmar, bara för att jag älskart! :)


Världens bästa & finaste bästis har jag, sådeså!


HJÄLP MIG!

Åh, hjälp mig snälla ni! Ska jag skaffa hårförlägning igen eller inte?! Kommentera vad ni tycker är finast. Pleace!

 


du får mig att le dygnet runt.

Fy fan säger jag bara, jag är så himla trött! Jag fick verkligen kriga mig upp från sängen i morse, börjar jobba klockan 9 hemma hos mamma.. Gick upp 08:56 haha. Tvättade ansiktet och borstade tänderna och sen gick jag till mamma.

Men det är sjukt hur en pytte pytte liten grej kan göra för att få hela min dag till den bästa! Tack, min fina man.

Nu back to work! Hörs senare. Bless


Sommar kom tillbaka nu! Denna kylan är inte att leka med.


me myself & I

Kom hem från jobbet för ett tag sen, och nu sitter jag & tittar på tyå världens bästa film, titanic.. Den är så jävla bra! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske kör en film kväll med mig själv? För rasmus är inte hemma han är och tattuerar sig och kommer vara borta till typ 10. Men lite ensam tid skadar aldrig, nu ska jag fortsätta kolla på titanic.

Bless!





mys söndag.

Förlåt, förlåt för min dåliga uppdatering, men har typ inte orkat blogga faktist .. Idag har jag varit och fikat med en gammal vän på storken, mysigt att träffa henne igen, fin tjej det där!

Och sen efter det så åkte jag till Rasmus pappa och åt middag, gott som fan var det! Och sen gick jag förbi mamma min en sväng också, och sen när jag kom hem hade min älskling gjort såhär mysigt åt oss, vi låg i badet och kollade på en film som heter Linas kvällsbok, nu ska jag föna håret & sen fortsätta kolla på filmen, sjukt film det där måste jag säga haha.. Kolla på den om ni inte sett den.



En videoblogg från bästa vän igår


lördag

Fy fan va skönt säger jag bara, har verkligen sovit ut idag.. Somnade typ vid halv 2 igår och vaknade upp för typ en timme sen.. Sköönt som fan!

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, är sugen på att festa faktist.. Men vi får se vad som händer.



SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Kul Blogg, hur kommer det sig att du börja blogga igen? Kram
 
Svar: Jag vet inte faktist, men satt och kollade igenom min gamla blog, och då saknade jag det faktist & så vart det bara att jag började igen.. 

Postat av: KIMO
Ska ställa en fråga da :P vad är det BÄSTA du vet? :D haha

Svar: Det bästa jag vet är min familj, mina vänner & min pojkvän! 


Postat av: Tonåromorsa / Fatou / Mamsen

Eftersom du vill ha fler frågor:
Isa undrade precis om du och Rasmus käkar pasta varje dag? Själv vill jag veta om du har några snygga stövlar att skänka mig?


Svar: Nej mamma vi äter inte pasta varje dag, men en gång i veckan brukar vi äta det!
Nja, jag kan kolla om jag har det :) 

Jag undrar hur mycket du älskar mig?

Svar: Oj, jag älskar dig oerhört mycket sara! 


Postat av: J

Hej, jag har några frågor :)
Vad jobbar du med?
Vem/vilka är dina bästa vänner? Berätta lite om dom
Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?
Bor ni ihop?
Vad gör du för att vara smal?
Ha det bäst, puss :)

Svar: Jag är delägare i min mammas företag! :)
Rasmus, sara, hengameh & shiva är mina bästa vänner..
Jag & min pojkvän har varit tillsammans i 3 år & 7 månader med 2 uppehåll :)
Ja, vi bor ihop
Hahah, vad jag gör för att vara smal .. Har gått upp 6 kilo på ett år, och gör inte speciellt mycket faktist, äter inte nyttigt heller för den delen. Fast har bättrat mig jätte mycket nu, nu äter jag nästan alltid bara husmanskost ingen max & mcdonald's som förut!

Postat av: Jonna

När drack du för första gången?
När hade du sex för första gången?
Vem är din första pojkvän?
Har du några smink tips?

Svar: Oj, jag kommer faktist inte ihåg när jag drack för första gången, men kanske när jag var 14? Mamma sitter här bredvid mig och säger att hon kommer ihåg första gången jag drack och säger att jag var 13 år, men det tror jag inte på, så vi säger 14 år!
Det är privat när jag blev av med min oskuld, men jag var inte så ung iallfall :)
Min första pojkvän kommer jag nog inte ihåg, men jag gick i 6års gruppen haha.. Men min första seriösa pojkvän är min nuvarande pojke!
Det är ju snyggast om man inte sminkar så hårt det snyggaste är ju att att inte sminka sig alls! Natural beauty! 

Postat av: lovisa

fin du är:)

Svar: Åh va gullig du är, tack så mycket lovisa, kikade in på din blogg också & du är ju jätte fin du också :) 

Postat av:

vilka är dom du berättar mest grejer för?

Svar: Den jag berättar mest grejer för är rasmus, jag berättar allt allt för honom & han vet allt om mig. 

Postat av: Kadir

Är du med i någon dansgrupp?

Svar: Nej, det jag jag inte :)


Postat av: lina

kyss tips om det är första gången ?:D hur ska man snurra tungan osv. . .

Svar: haha jadu, svår fråga .. Finns nog inte så mycket att svara på den frågan, men försök att vara lugn och inte sticka in tungan så mkt hahah.. 

Postat av: Hengi

jag undrar var du har köpt afro peruken ifrån HAHAHAHAHHA

ps: den passar dig

Svar: ja det är ju din peruk hah, tack så mkt :)

Postat av: theWitch

Tycker du att det är ok att fisa och rapa bland andra människor?
Hur skulle du reagera om du blev kallad t.ex. tjackhora?

Svar: Ja, såklart att det är okej, om dom som man är med tycker att det är okej, alla pruttar ju och rapar, så varför ska man skämmas liksom? Hahahah, åse du är ju sjuk! Ditt lilla luder ;)

Postat av: Tonårsmorsa / Fatou / Mamsen

Skrattar så jag dööör åt Häxans kommentar!! :-D

Svar: Skratta på du mamma, payback is a bitch! :)

Postat av:

vilka bloggar läser du?
hur är du som person?
vad gör du om 10 år?

Svar: Det är lite olika faktist, men jag läser kissies blogg, paows blogg, hugorosas blogg, gossips.se, rebeccasmilevskis blogg, storasysters blogg, mammas blogg, jackie ferms blogg, aa det är typ dom jag läser, sen så läser jag ju andra bloggar lite då och då..

Jag är omtänksam person, jag tar oftast andra före mig själv, och jag är väldigt väldigt känslig haha.. Gråter typ för allt..
Om 10 år så har jag förmodligen två barn och bor i en villa tillsammans med rasmus! :) ( fast om 2 år har jag garanterat redan 1 barn!!) 

Postat av:

vilka e du med i nyby gård

Svar: haha, sara hengameh & shiva


Postat av: Osten

Haha! Lina har ställt samma fråga i Bintas frågestund. OK-eeeeeej! ;-D

Du hade en dröm om att bli sångerska. Hur går det? Något du vill satsa på?

Tänker du avancera inom ditt jobb?

Eller kommer du byta karriär?

Har du tagit studenten, isåfall när?

Det vankas jul, känns det jobbigt när du tänker på alla presentinköp som "måste" göras innan det är dags?

Ska du resa innan året tar slut?

Till något annat. Du verkar otroligt stark trots det som hänt din pappa. Lycka till med allt i framtid'n! Du får en sen styrkekram av mig! :-D

Svar: haha, ja jag vet jag såg det.. Ja, det har alltid varit en dröm, men nej jag har inte tagit tag i det.. För rösten är inte på topp längre tyvärr!
Just nu är jag delägare i mammas företage faktist, tycker att det är rätt bra för att vara 19 år!
Nej, jag hoppade av när jag gick i ettan!
Haha, nej faktist inte.. Vi kommer nog inte köpa värsta julklapparna till alla, alla i familjen får nog en pressent i var av mig, och mina vänner får en liten pressent var, och rasmus får en julklapp också, & hans mamma & pappa men sen blir det nog inget mera än det!
Tack så mycket, ja jag försöker att vara stark iallfall, men som jag skrev lite längre upp så är jag en känslig människa som gråter ganska ofta faktist.. & 99% av alla gångerna gråter jag för att jag saknar min pappa. Nej, jag ska inte resa något, men ska åka till thailand i juli rasmus bror ska gifta sig där! :)

Postat av: Tina

Hur länge har du varit tillsammans med din kille? Vad vill du hålla på med senare i livet, jobba bara eller studera?

Svar: Har svarat lite längre upp hur länge vi har varit tillsammans.. Ja, jobba inte studera iallfall, men jag är ingen person som har framtidsplaner, jag tar dagen som den kommer!



Hoppas ni fått svar på era frågor! Nu ska jag iväg och äta lunch på restaurangen med mami & åse.. Bless!

Har fått reda på en dålig nyhet idag, så jus nu är jag väldigt orolig i & det gör ont i kroppen.
Om något händer dig storasyster, då dör jag! ♥


är det ens lagligt att vara såhär klantig?

Hur kan man vara så fucking fucking klantig som jag är?! Är det ens möjligt att vara så klantig? Nu vill ni allt bra veta vad jag gjort va?

Och det ska jag tala om för er, jag glömde min plånbok på bussen :( .. Allt, allt, allt ligger verkligen i den, mitt bankomat kort, företagets bank kort, mitt legg & mitt pass..& lite kontanter också,. Har spärrat alla korten så ingen kan använda dom, men ändå, hur fan ska jag kunna ta ut pengar när jag varken har legg eller pass?! Mina pengar är fast på mitt kort :'(

Aja, gjort är gjort, ska ringa till upplysningens hittegods imorgon och kolla om någon underbar människa har lämnat in allt! Jag har ju nästan alltid gjort bra saker för andra människor, så nu önskar jag att jag har bra karma med mig.

Nu ska jag & älskling laga mat, det blir chicken bitz med ris & bea sås såklart.. & nu är det sista chansen att kommentera frågot i min frågestund för jag kommer att svara på frågorna ikväll eller imorgon bitti, så kom igen nu!!

Jag & min fina bästis.


stolt som fan.

Work, work, work .. Sitter just nu på jobbet, har lunch just nu och tänkte skriva några rader!!

Vill bara säga att jag är otroligt stolt över min storasyster, som kämpar så hårt med sin dans, hon gör verkligen allt, och lägger hela sin själ i dansen, & du har kommit så otroligt långt med det du kämpat med som mest. Jag ser upp till dig storasyster! just nu befinner hon sig i Jamaica och ska dansa med Vendela som också dansar och är sjukt duktig! Det är oerhört stort för er att dom nu befinner er i Jamaica, det är ju precis som en dröm som gått i uppfyllelse för er.

Jag vill bara säga hur otroligt stolt lillasyster jag är, jag älskar dig av hela mitt hjärta Binta det får du aldrig glömma bort, du är så duktig!

Här kommer ett klipp på Binta & Matilde som dansar. 

Bless!

http://www.youtube.com/watch?v=wIQtI81Xp2Y

Me & big sis. ♥


Vad vore jag utan dig?

Mama, you're the queen of my heart!

Hur ska jag någonsin kunna tacka dig för allt du gjort för mig?


kärlek.

Tack för att du står ut med mig,
tack för att du älskar mig för den jag är,
tack för att du behandlar mig som en prinsessa,
tack för att du alltid förstår mig,
tack för att du alltid finns här för mig oavsett vad,
tack älskling! ♥

Du anar nog inte hur mycket jag älskar dig rasmus & hur mycket du betyder för mig & hur tacksam jag är att jag har dig i mitt liv & att vi har varnadra, min min min fina skatt. Tillsammans klarar vi allt älskling!


jag älskar dig.


09:22

Godmogon!

Sorry för min dåliga uppdatering igår, men hade inte ritkigt tid att blogga. Efter jobbet så åkte jag och älskling på basket match, och uppsala förlorade helt sämst! & Sen när vi kom hem så blev det desperata hemmafruar & sen paradise efter det, måste säga att årets säsong av paradise hotel är sääämst, om man jämför med förra året så är det inte bra detta år faktist, men ändå så har jag kollat på varenda avsnitt, som att man är tvungen att kolla liksom..

Nu ska jag fortsätta jobba, hörs senare! Och kom igen nu fan ställ flera frågor till frågestunden svar på frågorna kommer imorgon!!

Pussss!


Sexy Mama, Astacious & Bunny!

Såhär kan det se ut en dag med mig & mina tjejer.. Hahahaha, vi är helt sjuka i know!

Ta bilderna med en nypa salt! :)







kom igen nu!

Shit vilka torra läsare jag har, inte en enda kommentar har jag fått på min frågestund, så kom igen nu och ställ era frågor som ni vill veta, annars är det ju inget kul att blogga om ingen ger någon respons :( ..

Bästis hengi ringde nyss och ville att jag skulle komma hem till henne, & har precis slutat jobba, så jag beger mig hem till henne ett tag. Sen blir det hem till min man & laga spagatti & köttärsås som jag inte lagade igår!!
Hörs sen & kommentera nu! :)
CIAO!

iloveyou. ♥



FRÅGESTUND!!

Sitter på jobbet just nu, har precis haft lunch.. Åkte ner till stan och fixade ett viktigt ärende på lunchen.

Såna här dagar kommer nog alltid, men helt seriöst jag har ingen aning om vad jag ska skria om, det är helt tomt i mitt huvud haha jobbigt läge!!
Så jag gör såhär, jag drar igång en FRÅGESTUND så att ni kanske lär känna mig bättre! Fråga vad ni vill så ska jag svara så gott jag kan!
Pussss!

Jag med affro peruken, hahah




RSS 2.0