svar på frågestunden

Ingen fråga direkt.
Men jag tänkte bara skriva you go girl :)
Brukar kika in och läsa här ibland. Kram på dig gumman.
Apiyo

Svar: Haha tack Apiyo. Puss på dig! <3

Postat av: Maria

Hur länge har du & din kille varit tillsammans?

Hur lång e du?

och varför pratar aldrig / binta om din pappa? jag har typ hört att han är död ere sant?:)

hur mycket väger du?:)

vad tycker du om att göra på fritiden?
älskar din blogg! kram

Svar: Vi har varit tillsammans 3 år & 10 månader med 2 uppehåll.
Oj jag har ingen aning om hur lång jag är faktist haha har inte mätt mig på miljoner år typ.
Binta brukar prata om min pappa om du läser hennes blogg kommer du nog hitta ett och annat inlägg om min pappa. Ja, han är död men man brukar inte göra en glad smiley bakom den frågan? Jag väger 68 kilo.
Jag tycker om att dansa umgås med vänner, familj, pojkvän, och träna eftersom att jag börjat träna nu! Tack så mycket. :) Kram

 

Postat av: Kadir

Hur länge har du och din pojkvän bott ihop?:)

Varför la du av med dansen?

Vad är ditt mål med träningen?(:

Svar: Vi har bott ihop i lite mer än ett år. Jag vet inte varför jag la av med det, tyckte nog att dom andra var mycket bättre än mig haha! Mitt mål med träningen är att gå ner ca 5 kilo, bygga lite muskler och må bra! Jag vill hålla igång min kropp och leva hälsosamt! :)

Postat av: Em

Hur länge har du och rasmus varit ihop? Hur är det att bo ihop? Vem är din bästa vän? Hur sminkar du dig till vardags? Och till fest?
Det var mina frågor :)
Keep up ;)

Svar: Första frågan svarade jag på lite längre upp :) .. Det är underbart att bo ihop med den man älskar såhär mycket, men man ska också veta att förhallandet blir väldigt annorlunda, både possitivt & negativt, men såklart väger det possitiva upp! Sara & Rasmus är mina bästa vänner. Sminkar med mig, puder, ögonbrynspenna, mascara .. Och till fest är det alltid olika, men piffar oftast upp det med lite ögonskygga!

Postat av: m

kan inte du skriva om favvo grejer, nåt som du inte kan leva utan favorit resmål osv. :)

Svar: Oj väldigt svår fråga, vet faktist inte vad jag ska svara på den, jag anser nog att man kan leva utan allt, förutom sin familj & dom som står en riktigt nära.

Postat av: Linda

Vad i hela friden jobbar du med? Jag vet att du och din mamma vill hålla hemligt om själva företaget, men du kan väl iallafall berätta vad det är du gör, typ administration, bokföring? Då avslöjar du ju inte vad företaget går ut på för sånt finns väl på alla företag.

Svar: Haha, nej men jag måste respektera att min mamma och dom andra ägarna inte vill att jag ska berätta det såhär på nätet, jag kommer att berätta om det längre fram men inte nu!


2. Hur tar du hand om ditt hår? Dvs hur ofta tvättar du håret, gör inpackningar osv.

Svar: Jag måste erkänna att jag inte är världens bästa på att ta hand om mitt hår, jag duschar varje dag, vilket betyder att jag tvättar håret varje dag, och det är inte så snällt mot mitt hår, det är ju inte bra att tvätta det varje dag. Inpackning gör jag nästan aldrig!

3. Vart träffades du och din pojkvän? Ni är jättesöta tillsammans :)

Svar: Vi har känt varandra hur länge som helst, vi gick i samma skola och så, det var så vi började träffas. Tack så jätte mycket, det värmer! :)

Postat av: Denise

Vart i Gambia kommer du ifrån?

Har du och dina syskon samma pappa?

Har sätt att din mamma konverterade, är du också muslim? Om du är det, följer du allt då? Typ ber, äter inte gris, ja du fattar.

Dansar alla dina syskon? :)

Svar: Nej, vi har inte samma pappa, men jag skulle aldrig få för mig att säga att dom är mina halv syskon, för vi har växt upp med varandra hela livet! Ja, min mamma har konverterat, nja jag är ingenting faktist.. Alla vi dansar då & då, men bara storasyster som är proffisionell dansare. :)

Postat av: Anonym

Hej!
Vad jobbar du med, exakt vad gör du? Vad har du för framtidsplaner, funderar du på att fortsätta jobba eller börja studera, i så fall med vad?

Svar: Jag har redan svarat på det lite längre upp! Oj, jag är ingen framtidsplanerare tar dagen som den kommer, tycker inte om att ha för långa framtidsplaner man blir bara besviken om det inte går som man vill. Nej kommer nog inte börja studera igen!

Postat av: Ida

favoritdjur?

vilka affärer brukar du handla kläder på?

kan du prata wolof eller mandinka? =)

Svar: Oj svårt, har inget speciellt favoritdjur, men om jag måste säga nått djur skulle jag nog ta hund. Det gamla vanliga som alla fjortisar handlar på haha gina & hm, bikbok typ.. Nej kan inte prata något av dom språken flytande, men jag förstår lite wolof, trots att jag är mandinka haha

din blogg e över bra! :)

Svar: Tack så jätte mycket! :)

Postat av: Fatou Badjie

Hej!
Jag tycker att du har en jätte bra blogg! vilket språk är det du kan(mandinka eller wolof)?
ha det bra

Svar: Åh va alla ni är snälla tack ska ni ha, det betyder mer än ni tror faktist! :) .. Som sagt kan inte prata något flytande, men förstår lite wolof!

Postat av: Nina

Hej jag har fort inte fått svar på,

vad för företag din eller din mamma

har juste skit fin outfit du hade i lördags

men vart har du löpt toppen och högmidjade
jeansen =)

Svar: Nej jag vet, har svarat på den frågan längre upp! Kommer inte att säga vad jag jobbar med hur mycket ni än vill det, så måste jag respektera dom som inte vill att det ska komma fram på nätet ännu! Tack så mycket :) .. Högmidje byxorna är från vero moda & toppen är faktist min storasysters så den vet jag inte vart den kommer ifrån!

 

Så det var allt, hoppas iallfall att alla fick någolunda svar på sina frågor! :) Tack för alla snälla ord och för alla kommentarer över huvud taget! Puss på er.

 

 

 


gamla tiden är bäst

Igår satt jag och läste igenom min gamla blogg, shit va mycket bättre den är än den jag har nu, och jag hade ganska mycket kommentarer hela tiden, vilket jag tycker är jätte kul! Jag tycker det är kul att få kommentarer från min läsare! Vet inte riktigt vad som gjorde att gamla bloggen var så mycket bättre, men jag typ längtar grovt tillbaka till dom tiderna! Men det kan ju bero på att jag gjorde mycket mera grejjer då än vad jag gör nu(?)

Det är verkligen det här som är det absolut bästa med att ha en blogg, att man själv kan gå in och kolla vad man gjorde "då" .. Det är ju inte så lätt att komma ihåg allt man gör, men att verkligen blicka tillbaka på det man faktist har gjort är ju sjukt underbart! OCh jag måste faktist säga att jag saknar en viss vän som jag umgicks med jätte mycket förut, vi gjorde crazy grejer ihop vill jag lova haha! Mrs Massalin!


Jag saknar dig & jag saknar oss!

måndag

Är på jobbet och har lunch typ nu, och nu ska jag gå och äta lunch med min pojke! Och sen vid 4 blir det hård träning, wiii! Svaren på frågestunden kommer upp senare ikväll när jag kommer hem.
Älskar världens gulligaste kusin

söndag

Hade det bäst igår, hur kul som helst! Det blev förfest & sen bj på det.. Här kommer lite bilder från igår :)

Idag har vi varit och ätit hos rasmus pappa igen tacos blev det.. Sen träffade jag sara & sepi vi åkte till gränby centrum sepideh klippte sig, nu ska jag snart titta på Wallander och ikväll blir det nog tidig kväll för oss!


Maria, jag & svägerskan Yanna


Tjejorna


Svägerskan & jag


Maria & Yanna


Rasmus bror Niklas & flickvänn Yanna


Rasmus pappas sambo & jag


Rasmus pappa och jag, bästa svärfar! :)

me!

Nu drar jag, här får ni 2 bilder på hur jag ser ut! :)




party lördag

Jag har precis städat hela lägenheten så nu är det rent och fint! Älskar när det är nystädat! Ska kolla på några avsnitt av solsidan och sen hoppa in i duschen och fixa mig, för klockan 5 ska vi till Rasmus pappa på middag och vid åtta tiden drar jag hem till min svägerska och förfestar & sen utgång på det! :) Kan inte bli en bättre lördag.



Ska försöka hinna slänga in en bild på kvällens outfit innan jag drar!

friday

Kom hem från gymmet för ett litet tag sedan, har hunnit duscha & nu ska jag börja med maten, potatisgratäng med lövbiff blir det idag! :) .. Ikväll ska jag bara vara hemma med min Rasmus, vi har köpt massa gott som vi ska goffa i oss och bara mysa & kolla på film. Men imorgon blir det utgång!!

Okej seriöst, jag har fått 4 frågor till min frågestund, gud vad ni är dåliga på att kommentera, jag har ju ändå typ 100 läsare om dagen, otroligt att ni inte vill veta något mera om mig än bara det jag delar med mig av i bloggen? Kom igen nu, om det inte kommer in flera frågor så lägger jag inte upp svaren på dom få frågor jag fått.


frågestund!

Jag har ingeting intressant alls att skriva, så vi kör på en frågestund, så passa på nu och fråga vad ni vill så ska jag svara så gott jag kan! :)


vi 2

Blev ingen träning för oss idag, var ju som sagt med sara hos frissan! & det tog 4 timmar, så vi struntade i att gymma, men känner att det var bra gjort för jag är så himla trött och man behöver faktist vila ibland också! Saras hår blev förresten dunder fint!

Jag har precis tagit en lång dusch, ska fixa något att äta nu och sen ligga och slappa lite i soffan framför tvn innan jag somnar i min älsklings famn!



Det är du & jag mitt hjärta!

blondin-sara

Ingeting funkar just nu på jobbet, så vi fick sluta om vi vill! Men vi sitter kvar på jobbet iallfall, sara ska färga sitt hår klockan 3,blonda slingor kommer bli awsome! :) .. Så ska följa med henne till frissan!

Egentligen skulle vi ha en vilo-dag idag från träningen, det är ju inte bra att träna för mycket! Men är sjukt sugen på att träna så tror vi drar till gymmet ändå när hon är klar med håret, om det inte tar för långt tid!


sök hjälp.

Det är fan helt sinnessjukt hur mycket sjuka människor det finns i den här världen! Har inte folk fått en ordentlig uppfostran, eller vart ligger felet? Jag fattar inte, det är så jävla synd om dig. Hoppas iallfall att du fattar att du inte är en frisk människa och att du behöver hjälp fort som fan! Ditt äckliga möggel. Du är en sinnesjuk människa rakt igenom!

Jag brukar inte vara en elak människa, men när någon är elak mot mig, min familj eller mina vänner, så kan jag vara jävligt elak tillbaka, du har nu startat ett krig hoppas att du fattar det! Jag lovar dig, du bråkar med fel människor.. För vi är nu sååå många som är emot dig, jag önskar dig allt ont i livet!

Förlåt mina fina läsare att ni får stå ut med en arg jai idag, men så kan det vara ibland.. Och det här är min blogg jag skriver här för att skriva av mig!


Never enough

Känns så himla skönt att komma i form igen, att ha börjat träna är det bästa jag gjort på länge helt sjukt, men att träna gör mig typ lycklig? Haha konstigt men sant faktist! Känns som att nu har man verkligen något att se fram emot i sommar!

Efter träningen idag så åkte jag och stor handlade massa mat med Åsa (Rasmus mamma) .. Och nu är jag hemma igen, vi har ätit och fixat lite här hemma! Bästis kommer snart och plockar upp mig så ska vi till mamma, haha fett lat som inte orkar gå dit, det tar typ 3 min att gå! Hos mamma ska jag iallfall mysa med mina tjejor som jag saknat!


Btw, det här är mitt skrivbord på jobbet, visst har jag gjort det fint? :)

todays at work!

Här får ni några bilder! :)








Träning!

Hemma igen efter en lång dag.. Jobb från halv 9-16, nej juste jag försov mig en timme idag ju haha.. Blev inte så mycket jobb för mig idag, åkte och skulle fixa massa grejjer med jobbet. & sen blev det träning på Natilus!

Och sen så fick jag en digital kamera av mamma och dom andra 2 som äger företaget, bara för att jag har varit så duktig och bidragit till så mycket! Tack bästa ni, en kamera behövdes verkligen! För jag har bild-brist på hög nivå vill jag lova!

Jag & bästis på gymmet idag, självklart var vi tvugna att inviga kameran! :)


bra grejer!

Har haft en dunder-bra helg! Fredag var jag på terassen, och i lördags hade jag tacos, vin/cider kväll hos mig med Becca, kvällen slutade med en grovt spontan utgång och efter det en sleep-over hos becca! Låg kvar och sov medans hon var på jobbet och när hon kom hem gick vi ner och köpte pizza.. Blev kvar där hela kvällen igår, åkte hem med sista bussen halv 1. Tack för en fin helg bästa du! ♥






fredag

Nu har jag duschat & fixat mig, nu drar jag ner till stan för lunch, shgopping & fika med bästis!


såhär ser jag ut idag, hohoho!


happy me!

Jag är helt propp mätt, känns som att jag ska spricka vilken sekund som helst! Har ju tränat idag, och det var skit jobbigt, men lätt värt det! Det är ju första gången i mitt liv jag tränar på gym, så inte så konstigt att det var jobbigt, plus att min kondition tyvärr inte är på topp, mycket på grund av min rökning!

Men jag tror det kommer bli lättare när jag gymmat ett litet tag och vant mig med allt! Men kul var det iallfall. Simmade en liten stund också.. Tänkte att det skulle vara skönt att hoppa in i kallt vatten efter en svettig träning, men blev som ett barn så fort jag stoppade foten i vattnet hahah!

Juste, var på ikea idag och köpte massa massa nya grejjer till lägenheten, och sen köpte jag ju vårat efterlängtade köksbord på jysk också! :) .. Och nu är det verkligen helt perfekt i våran lägenhet! :)


Back in the days, hah!

torsdag

Ska strax åka iväg och köpa vårat nya köksbord som jag la upp på bloggen för några dagar sen äntligen! Hoppas verkligen att det finns kvar, annars kommer jag bli fett besviken juu, för jag bara älskar det bordet & stolarna!


hahahah, omg fett tjock cheeey!


glad cheeey!

Kom hem för någon timme sen från dansen .. Har duschat och donat inför imorgon! För jag & sara köper gym kort på natilus imorgon wiii wii, glad tjej nu börjar allvaret på riktigt!

Vi bokade våran thailand resa idag också, vi åker den 9:e juli & blir borta 2 hela veckor! Fyfan vad glad jag är just nu, livet är bra!! :) .. Rasmus bror ska ju gifta sig i Thailand, och det ska bli så himla underbart att komma iväg och speciellt med min Rasmus. Det blir första gången vi åker utomlans tillsammans och vi har varit tillsammans i snart 4 år haha, så det ska verkligen bli bäst! Vi är typ 21 personer som åker också, så det kommer bli dunder!


Bilden har jag gjort i Gambia hihi, vill till värmen nununu!



onsdag

@ work just nu, har precis haft lunch och ska fortsätta jobba nu .. Slutar klockan 3 idag, då ska jag och Sara till stan, shoppa lite & jag måste köpa smink, behöver typ allt nytt, jag köper typ aldrig smink, bara när allt är helt slut haha, och det är de nu! & sen kl 5 är det dans träning som gäller för oss!


Right now!

22:33

Har precis duschat och nu ligger jag i sängen, ska försöka sova typ snart för imorgon väntas det jobb & dans träning, det är så skönt att man gör något som man tycker är kul, att man har något fritidsintresse för då har man alltid nått att se fram emot, och dessutom så mår man så himla mycket bättre när kroppen mår bra! Ska kolla på nya Despii nu och sen sussa! Puss på er!


Såhär smal ska jag vara igen innan sommaren! Yes yes, nu gäller det att kämpa som fan!

(jag vet att jag skriver mycket och träning och sånt nu, men eftersom att det är typ det enda jag tänker på just nu och det jag verkligen ser fram emot så får ni stå ut)

18/1-2011

Slutar jobba aldelles strax, men ska stanna kvart på kontoret ett litet tag, ska dansa lite med binta, sara & vendela.. Och sen efter det ska vi dra och äta på kina restaurang, har varit sugen på det hela dagen haha så det ska bli gott! För 1 år sen så hatade jag kina mat, men nu tycker jag att det är riktigt gott faktist!



Saknar mina släktingar i Gambia, vill dit nu nu! ♥

tisdag

Fan va irriterande, jag försov mig i morse.. Inte så konstigt med tanke på hur ont jag hade i hela kroppen idag när jag vaknade? Och imorgon ska jag träna igen, herregud hur ska jag klara av det med den här träningsvärken?

Längtar, längtar tills på torsdag, för då ska jag & sara börja gymma! :D
Nu jävlar är träningen igång för min del, dans 2 gånger i veckan, och gym 3 gånger i veckan kommer det bli för mig! Fyfan vad jag är bra! Stolt över mig själv faktist..




dans, dans, dans. pepp, pepp, pepp!

Oh my god säger jag bara, kom precis hem .. Var och dansade med ReBound, storasysters dans elever, haha hon SLET i oss, och då skojar jag inte ordagrant slet, jag har inte tränat på 10000 år typ, så ni kan ju tänka er vilken träningsvärk jag har just nu..

Men det var riktigt riktigt kul att dansa & detta ska verkligen göras om, redan på onsdag faktist! :) Men snacka om att Binta kommer att få payback imorgon på jobbet, eftersom att på jobbet är jag ju hennes chef, haha så det ska bli kul att ge igen imorgon, för hon dödade verkligen mig idag.. Fast jag vet att hon gjorde det för mitt bästa!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig!




måndag

Sitter på jobbet men slutade för typ en timme sen, det har varit en bra dag idag faktist! Vet inte riktigt varför.. Nu ska jag följa med storasyster till dans center, hon ska ha sina dans elever, och jag ska nog prova på att dansa lite också! :)



Dagens outfit: långklänning från gina, och sen en tröja från bikbok på! :)Tyckte det var rätt coolt faktist!

du är drottningen av mitt hjärta.

Mamma ♥


söndag

Har varit hos rasmus mamma på födelsedags-fika och nu är vi hemma igen! Ska börja laga mat strax, det blir spagetti & köttfärsås idag.



Det är läskigt hur mycket jag älskar dig, om du bara visste.

:/

Det gör så ont, orkar inte..

:*

Sitter hemma och kollar på massa grejjer till lägenheten, bland annat ett köks bord .. Vi har inget för tillfället, men nu ska vi köpa ett, och det är omöjligt att hitta något för rasmus vill inte ha något bord som jag vill ha :( .. Men nu har jag äntligen hittat ett som är skit skit fint, så nu väntar jag på att han ska komma hem så jag kan visa honom bordet!

Tittar på massa andra nys små saker också, man blir ju helt förälskad i allt man hittar ju, så det gäller att hitta det som är finast, men det är svårt eftersom att det finns så himla mycket som är fint.

Vad tycker ni? Visst är det fint? Jag bara ääälskar det!




torsdag

Har inte blivit något jobb för mig idag, vaknade med världens huvudvärk och feber! Usch det ogillas verkligen, har fortfarande lite feber men det är bättre än det var i morse iallafall .. Så bästis har tvingat med mig att äta på gamlis grillen, så nu ska jag skynda mig iväg innan hon blir galen på mig!

Sen när jag kommer hem blir det dammsugning och skurning för min del & byta sängkläder! Men det är kul att städa när man är på städ humör iallfall. För jag bara älskar när allt är rent och fräsht! Jag och rasmus har typ blivit städ narkomaner i denna lägenhet, vi städar hela tiden haha!


Förresten så ska jag, sara & simon börja träna snart snart, jag vill ha tillbaka min kropp! Får pannik ångest när jag kollar på tex den här bilden, och jag skojar inte, pannik ångest får jag!

älsklingens dag!

Har precis kommit hem från jobbet .. Ska strax åka och handla lite mat, för jag ska laga min älsklings favorit mat eftersom att han fyller år idag!

Vilken lyx han får men det är ju trots allt bara hans dag 1 gång om året.
Lövbiff med potatis gratäng & vitlöks bröd blir det! Och sen går vi nog förbi hans pappa också :)


grattis min skatt!

Grattis grattis grattis på din 21-års dag världens bästa pojkvän! Hoppas att du får en underbar dag (med mig) haha :) .. Jag älskar dig mitt hjärta, du betyder mer än du tror, du är min bästa vän & min älskade pojkvän!
Vi är menade för varandra älskling, det tror jag faktist!




Du är underbar & du är det bästa jag vet min älskling, jag älskar dig! :*

tjej-dag

Idag har jag fixat mina naglar igen, denna gång var det Shiva som fixade dom igen, hon & maha kom hit och fixade dom & jag blev super nöjd! Sen kom sara, sep & banaz hit vi satt och pratade och hade deep talk, ni är bäst tjejer men det vet ni nog redan om att jag tycker!

Har duschat och ligger i sängen nu och är ready to sleep! Systrarna var förbi nyss också på ett litet snabb besök.

tisdag

Sitter på jobbet och tycker typ fett synd om mig själv, för jag är förkyld och har huvud värk! Ígår somnade jag kl 9 på kvällen, och gud så skönt det var att sova, har typ aldrig varit så skönt att sova som det var inatt.


05:05

Jahaja, då ska man dygna då! Sitter hemma hos mamma med storesyster, lillasyster & banaz .. Var ju på bio tidigare idag med Rasmus och Banaz och Nicho följde också med, vi kollade på Harry Potter den var skit bra faktist!

Kom hem vid typ 12 och kände direkt när jag la mig i sängen att det skulle vara omöjligt för mig att somna vid den tiden .. Så jag och rasmus bestämde oss för att vara vakna hela natten tills vi började jobba och sova tidigt imorgon för att kunna vända tillbaka vårat dygn! För båda två kände verkligen att vi inte skulle kunna somna..
Så han lagade pyttipanna till oss så låg vi bara och kollade på TV.

Men han deckade för en liten stund sen, så jag gick till mamma där vi sitter nu. Alla 4 sitter med datorer och gör olika saker haha, vi är fan sjuka! Men jag vet att det här är det enda sättet att kunna vända tillbaka mitt dygn på!


Här har ni en bild på mig som jag tog idag innan vi gick på bio, mitt nyduschade krulliga hår! Usch.

söndag

Hatar att jag har fuckat mitt dygn såhär, man mår verkligen inte bra av det, man blir typ helt deppig(?) Och känner mig typ helt konstig i kroppen hela tiden. Men nu är det slut på det tack gode gud, för imorgon börjar jag jobba igen det ska bli så himla skönt!

Nu ska jag hoppa in i duschen, för jag & mitt hjärta ska gå och äta på restaurang och sen gå på bio!





lördag

Såhäär bra kväll igår med nybygård ♥ Blev perfekt full också, älskar perfekta fyllor!
Sitter hos mami just nu, lillebror var hemma hos mig tidigare idag och vi kollade på film och mös! Nu väntar jag på att mina flickor ska komma hit och göra mig sällskap, dom som är vakna iallafall.
Jag & mamma back in the days, haha

:)

Nu är vi klara, och vi sitter i soffan och har precis börjat dricka, här har ni några bilder på hur vi ser ut! Hoppas ni får en underbar fredag pusspuss! :*


fre-dag

Sitter hemma hos seppi nu, hon har precis duschat och snart ska vi hem till mig, jag ska duscha och fixa mig osv .. Och ikväll blir det drick-kväll med dom bästa hemma hos mig! Slänger upp en bild sen när jag kommr hem & har fixat mig! :)





mitt liv.




















Ni är allt jag behöver i mitt liv, ni är mitt liv och helt seriöst så vet jag inte vad jag skulle göra utan er.
Det är ni som gör mitt liv värt att leva, ni är det bästa jag vet, och jag älskar er från djupet av mitt hjärta. Jag är så lycklig som har er i mitt liv, min familj, mina vänner & min pojkvän! Min kärlek till er går inte att beskriva, jag älskar er tills hjärtat säger stop. Och glöm inte bort en sak, det är NI som har gjort mig till den personen jag är idag! ♥

Mormor, rasmus, lillasyster, storasyster, mamma, lillebror, sepideh, sara & banaz .. Det är ni & jag mot världen.

 


torsdag

Självklart så kunde jag inte somna tidigt igår eftersom att jag har vant mig att gå och lägga mig när folk ska upp och jobba .. Men kom ju hem typ halv 3 också.. Börjar jobba på måndag igen, och måste faktist säga att det ska bli riktigt skönt att gå tillbaka till jobb vanorna igen, har varit så himla rastlös av att bara gå hemma på dagarna. Så nu vill jag bara börja jobba igen! :)

Sitter och väntar på att sara & sepi ska bli klara, för vi ska åka till Gränby centrum och handla inför imorgon, för imorgon blir det dricka hos mig med nybygårds-ligan + kim & melina! Såhääär bra! :)



Aldrig utan dig, min soulmate. ♥

onsdag

Har haft en rolig dag med massa skratt idag! Känns som denna dag har varit hur lång som helst, för att jag hat hunnit göra så mycket grejer, men jag orkar inte skriva allt jag gjort idag, för nu ska jag mysa med min baby! Men jag bjuder på några bilder från tidigare idag..








its not easy.

Vaknade för någon timme sen, måste skärpa mig nu och vända tillbaka mitt dygn! Men det är inte så lätt när det verkligen inte går att somna förrens typ 5-6 helt sinnes! Satt hemma hos mamma igår med mina tjejer tills halv 5 på morgonen! Men ikväll ska jag sova tidigt, i promiss!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till stan med mina girls och fika och ha mys-pys!



Plågeri!

Fyfan vilket helvette jag har haft idag. Vaknade fett sent, men kunde typ inte sova i natt, somnade vid halv 7 i morse, helt sjukt! Jag har haft världens jävla tjej värk, har seriöst suttit i soffan och gråtit som ett barn i typ 2 timmar, har aldrig i mitt liv haft såhär ont i magen, vilket jävla plågeri med mens!

Hade inte några alvedon hemma heller, och vad händer då? Jo min fina bästis kommer hit med alvedon till mig och sitt glada humör så nu är det mycket mycket bättre i magen! Nu ska jag, bästis & rasmus åka och stor handla mat, men tror inte jag orkar ställa mig i köket idag, så det blir nog en drive in på donken!


Tack för att du är MIN bästis, du anar nog inte hur mycket jag älskar dig!

21:30

Har precis kommit hem .. Har varit hos Becca hela dagen med Jennifer, fett mysigt.. Vi satt och drack kaffe och pratade massor! Gick förbi kvarnen på vägen hem också, haha stackars Becca som stod ut med mig, gick runt i kvarnen i säkert 30 min för att leta något att äta, var inte sugen på ett skit, men ändå fett hungrig haha, sen kom världens bästa bästis och hämtade upp mig!

Nu ska jag börja att göra mina varma mackor, med ost, tomat & oregano på fett gott! Sen ska jag bara pussa på min älskling!


Ge mig denna värme nu tack, snälla då?

bilder från nyår

Här får ni massa massa bilder från Nyår! Bloggar utan bilder suger balle! så här har ni fullt av bilder!













































mysdag

Det vart ett mycket lyckat nyårs-firande igår måste jag säga, tacktack till alla er! Och fyfan va skönt det var att inte vakna bakis idag också! Drack typ 2 liter vatten igår innan jag gick och la mig för att slippa bakfyllan idag!

Nu ska jag och min älskling laga mat, lövbiff med friterade pommes & vitlökssmör blir det idag! Muuuums, och sen ska vi bada och kolla på film och goffa & bara mysa. Det behövs också ibland!



En bild på mig igår, flera bilder kommer upp senare när jag fått dom!
Puss på er så länge! & hoppas att ni fick ett underbart slut på år 2010.

RSS 2.0