nu jävlar kör vi

Jaha då var det valborg idag då, jag o' mina tjejer har laddat upp riktigt ordentligt måste jag säga. Nu ska vi strax äta chanpagne frukost, och dricka och sen blir det grillning framåt kvällen! :)
Såhär ser det ut i mitt kylskåp just nu, haha :) Nu måste jag börja göra en frukt-sallad. Ha en underbar valborg gott folk! Pusss

Memories are forever.

Sjukt stressad! Sara står och stressar mig för vi ska brumma iväg till Gränby Centrum för att leta någon fin överdel till valborg, känner för att ha på mig något korsett-aktigt? Känns som att jag har haft på mig det typ hela tiden? Men whatever, det är typ det finaste man kan ha, enligt mig. Vi får iaf se hur det blir med det. Annars har jag bara jobbat hela dagen, som vanligt då?

Nu måste jag springa, pussdå!

Kärlek, föralltid.


loneliness

It is so hard to feel so very lonely, even though they are not alone...



There is no one like you.

Tisdag idag vilket innebär att jag jobbar kväll, slutar klockan 8 då ska jag hem till Smilevski och kolla på DESPIII! :) & så ska beccisen äntligen färga mitt hemska hår o' för att inte tala om min äckliga utväxt!


truth lasts forever

Hade en sjukt mysig dag igår, först vandrade vi runt på stan, fick med mig ett par shorts o' solglasögon. Efter det gick vi och satte oss på framfickan och tog några cider/öl .. Och efter det blev det grillning. När jag kom hem låg jag o' älskling och kollade på film & jag tok-deckade i hans famn, finns det någåt bättre?!  :)



its all about me

Har precis vaknat till liv, älskar att inte sova bort hela dagen när det är fint väder. Nu ska jag hoppa in i duschen och strax bege mig in till stan med Rasmus och Jesper, vi ska gå runt kika lite i affärer o' sätta oss någonstans och ta någon cider/öl :)



:*

Har haft en underbar kväll med min älskade, blev middag på någon taco-bar var sjukt gott faktist.. Och efter det gick vi på bio vi såg hur många lingon finns det i världen, den var så jävla bra, både rolig och sorlig, hatar att jag är så jävla känslig bara satt och fällde massa tårar haha så typiskt mig.

Nu ligger jag o' älskling och väntar på att reprisen på BB ska börja! Puss på er.







min älskling

Sitter hemma hos mamma, ligger ute i solen och steker! Asså det är så fucking skönt väder helt underbart. Om några timmar ska jag och min älskling åka till stan och gå och käka på någon god restaurang kanske gå och sätta oss vid ån o' äta jordgubbar och glass, och sen efter det ska vi gå på bio!
It's you and me, my love. ♥

glad påsk

Vaknade upp för någon timme sen av att solen lös in genom fönstret, kan man vakna på något bättre vis? Har hunnit städa lite och ska hoppa in i duschen nu och sen vidare till familjen Lind på påsk middag. :) Ska bli så kuul var så himla längesen jag var där.


nails

Sitter i bilen på väg till sthlm med bästis och lillan, vi ska fixa våra naglar!! Ååh, äntligen får man fina naglar igen, jag älskar att ha fina och långa naglar, man känner sig så himla kvinnlig i det. :)

// sara köpte en lock-tång igår som jag provade på mitt hår, vad tycks?!






21/4-2011

Sitter hemma hos mig med bästis, har precis färgat hennes hår! Färgade det igår också, igår gjorde jag blonda slinor på henne men hon blev inte så nöjd, så nu håller vi på att färga det mörkt igen! Klockan 7 slutar Smilevski, då ska vi gå och träna bort massa fett! :D

<3

Jag och tarzan för en liten stund sen. ♥

Thuns

Idag på lunchen brummade vi iväg till Thun's .. Har aldrig varit där tidigare, men det fanns faktist rätt bra grejjer tycker jag. Fick med mig ett par vita Converse (älskar dom redan) och lillasyster tvingade på mig massa strumpor också, eftersom att hon tyckte att jag hade brist på det haha! :)

nice price

Har precis kommit tillbaka till jobbet.. Alla vi på jobbet gick ner och satte oss vid ån och åt lunch, sjukt mysigt i världens skönaste väder. Efter det gick jag, sara, isa & tarzan in till stan och köpte glass ååååh så skönt! Slutar kl 4 då ska jag och Smilevski gå och träna!! :) Kroppen måste bli perfekt tills i sommar.

19/4-2011

Fyfan va underbart det var att träna igår, jobbigt som fan men skönt att äntligen vara igång igen.. Igår efter träningen åkte jag hem och lagade spagetti & köttfärsås, var så jävla hungrig tror ingen fattar. Bästis kom förbi mig en stund också, och sen kollade jag på BB och tokdeckade på 1 sekund.


Världens bästa! ♥

Juste, ni har blivit sjukt dåliga på att kommentera här i bloggen, kom igen nu då! Det är så tråkigt att blogga utan respons.

träna träna träna

Sitter på jobbet, slutar om en kvart. Klockan 6 slutar becca då ska vi gå och TRÄNA!!! Yeeees äntligen är jag igång med träningen igen känns helt underbart! :) Lite tråkigt att gå och träna när det är väärsta solen ute, men hellre det, och ha en AWSOME kropp om någon månad! :)

sommaren är på väg, just love it

Kan man bli gladare av det här vädret?! Heeelt jävla underbart .. Nu väntar jag in mitt paket som jag beställt från H&M ska komma så att man kan börja använda alla fina sommarkläder, snart blir det en FET sommar-shopping för min del också vill jag lova! :)
What a lovely feeling.

what do you do when everything just feels so wrong


17/4-2011

Hade sjukt kul igår ute på Saluhallen .. Vaknade klockan 2 idag, gick till och åt på restaurang med tjejerna bakis mat är det bästa som finns! Sen satt vi i solen och pratade och tog det lugnt i massor av timmar, nu är vi hemma hos mamma och grillar kyckling! :) Efter det ska jag hem och ha söndags-mys med min baby.
hej ful och sliten tjej utan smink .. men det bjuder jag på :)

underbara kväll.

Sitter hemma hos mig med sara, sep & tarzan .. Har precis stor-städat lägenheten.. Och nu ska jag hoppa in i duschen och sen vidare till becca för att dricka cider & sen utgång på det! Fyfan va kuuul :) Och vädret är ju bara föööör underbart.
muums.

love it

Klickade precis hem dom här små älsklingarna från HM.. Ooppps, har många älsklingar nu?!

Puss på dig beccan :*

Åkte med sara och becca och köpte lite cider, så satt vi på min balkong och drack och hade det sjukt mysigt .. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord, nu sitter jag hemma hos min becca, vi tog med oss mat från mig och gjorde hemmagjort pizza när vi kom hit, och fyfan va gott det var!!! Nu ska vi läsa lite bloggar, och sen kolla på ett avsnitt av oc, och ett av oth.. Hon är besatt av oc, och jag i oth så det passar ju perfekt. Blir en sleep-over här, fett mysigt! :)

Emotions

Sitter på jobbet med Smilevski, vi 2 och sara var och lunchade på max för ett tag sen, slutar om en halvtimme då ska vi ner på stan och äta en glass i detta UNDERBARA väder, och sen vidare hem till mig och laga mat och ha myskväll.
Jawla + Smilevski, så jävla bra! ♥

vilken road tripp.

Hade inte tid att uppdatera här igår, eftersom att bästa vän tog körkortet igår, och det gjorde hareg också för den delen, två flugor i en smäll! Tusen grattis till er igen. :) Så vi åkte runt exakt hela dagen igår.. Åkte även till sthlm, skulle bara dit och tillbaka egentligen, men det blev en väldigt lång resa, passade på att gå förbi pappas grav också. ♥ Åt på donken 2 gånger också, FYFAN va äcklig jag är!! På måndag börjar träningen spikat iallafall.

Babbel babbel, ska fortsätta jobba nu. Hörs senare






grattis mille (:

Tjabba, tjena, hallå. Kom hem för en stund sen .. Efter jobbet så åkte jag och storhandlade massa mat med milad & sara, eftersom att mille tog körkort idag, stort grattis till dig igen. :) Efter det så åkte vi runt en stund och bara chillade. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen mysa med min baby, & imorgon är det onsdag vilket innebär ledighet för mig.

 

11/4-2011

idag efter jobbet så gick jag till hem till Becca efter jobbet, vi köpte med oss cupido och satt och pratade i flera timmar .. Sen mötte jag Binta, jeremy, Jamalde och nicky från BB och nu sitter vi hemma hos mamma och pratar! :)
Jag har världens vackraste storasyster utan tvekan!! :)

bilder

Här kommer några bilder från i lördags! :)

Saluhallen

Hade sjukt kul igår, blev Saluhallen .. Vi dansade förfullt & hade det sjukt roligt.. Har kollat på BB och träffade bästis en stund nyss. Och juste, internet-shoppade precis lite fina sommarkläder från HM. Snacka om att jag är AS taggad på sommaren nu. Kan lägga upp bilder på det jag beställde :)
Har inte så mycket bilder från igår. Men dom jag har kommer upp imorgon. :)
Nu ska jag fortsätta internet-shoppa sommar kläder. Om ni inte varit inne på HMs hemsida så gå in där NU! Finns sjukt mycket fint, men ni som inte har pengar lär inte gå in och kolla där, tro mig man kan inte gå in utan att shoppa.

lööördag

Okeeej nu kööör vi! Sitter hemma hos mig med sepideh & tarzan och dricker. Vi pumpar bästa höga musiken och bara chillaar! Blir nog utgång för våran del om det blir som planerat! :) Hörs imorgon peeps! Pusss

nu är jag tillbaka igen! :)

Har haft en underbar kväll med sep & tarzan .. Vi pratade i flera timmar, var hos mig.. lagade mat, skrattade o' hade det allmänt bra! Tack för denna underbara kväll & tack för massa timmar av prat som verkligen behövdes. Tack för att ni stöttar mig som ni gör, i love you for that och allt annat också såklart! ♥
Nu ska jag kolla på massor av avsnitt av oth som vanligt, vem kunde ana det?!

<3

Det är du & jag mot världen min kärlek!

Det är ju trots allt som min dagbok..

Hej, förlåt att jag inte bloggat på några dagar! Men tänker bara titta in här och säga att jag lever.. & kommer nog inte uppdatera på några dagar nu heller, för fick precis veta VÄRLDENS säämsta nyhet! Jag är skiit ledsen och mår piss! Ha det bra, det var allt för mig. Vi hörs när vi hörs. :'( :'( :'(

du & jag, 4 år idag.

Exakt idag för 4-år sen hittade jag mitt livs kärlek, idag har jag och rasmus varit tillsammans i 4 år. Det är helt sjukt länge, känns som att det alltid varit du & jag..

Jag kunde inte önska mig något bättre än dig. Jag vill aldrig förlora dig, jag behöver egentligen inte sitta här och skriva nått, för du o' jag, vi vet rasmus! Och det är det viktigaste.

 
  
Jag älskar dig. ♥


äntligen är ni hemma.

Idag kom min älskade mamma och morfar hem, så direkt när mamma hade fått liv i mig vid halv 9 tiden i morse så gick jag till mamma fick massa pressenter (tack världens bästa mamma) o' så satt vi bara och pratade i flera timmar om hennes resa .. Efter det gick jag, lilla, storasyster, sofia & estelle och åt på trädgården.
Och sen åkte jag till stan och mötte sara, sepideh & taha. Vi gick runt och kikade i affärer, fick med mig ett par AS snygga shorts hem, gissa vem som längtar till sommar nu dååå (?!)
Gissa vem som är överlycklig att mamma är hemma?! JAAG! Som jag har längtat efter er. ♥

RSS 2.0